Късметът обърна гръб на Гришо срещу Надал

Българинът взе сет на Матадора, но загуби с 1:3 в Aвстралия
Обновена: 22 яну 2014 14:04 | 22 яну 2014 09:40, Анисия Иванова
113

Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна с високо вдигната глава от Откритото първенство на Австралия, след като загуби от Рафаел Надал в 1/4-финален сблъсък.

Испанецът стигна до успеха с 3:6, 7:6(3), 7:6(7), 6:2. Той ще спори за място на финала с победителя от мача между Анди Мъри и Роджър Федерер.

Българинът демонстрира страхотен тенис по време на срещата, като имаше уникален шанс да спечели третия сет, но изпусна три сетбола.

Два от тях бяха в тайбрека, като в единия случай Гришо направи груба грешка при свой сервис и при перфектен начален удар не успя да вкара добавката в очертанията на корта.

С представянето си днес Димитров демонстрира още веднъж голямото си израстване, тъй като той не бе надигран изобщо от своя противник, с изключение на последния сет, и игра като равен с равен срещу него, а дори в някои моменти до надиграваше.

При малко повече късмет Григор можеше да стигне до чудото в мача.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Авторите на злобните коментари или не са гледали мача, или не разбират от тенис и си затварят очите за големия напредък в последните мачове на Григор!
64
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Григор заслушава само поздравления за днешния мач. Държа се мъжки и изработи своите шансове в мача, този път не успя да ги реализира, но за него един такъв мач е много по-важен отколкото 10 изиграни срещу по-слаби противници. Не изглеждаше все едно Надал играе срещу по-слаб от него, дори напротив. Мястото *** Григор е сред най-добрите и му пожелавам още много силни мачове и успехи!
63
36
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бай *** никога не пада, Бай *** винаги късметът му изневерява, съдиите го порязват, фазите на Луната го провалят...
62
2
 
34
 
! Отговори
6матка преди 10 години
Браво на Григор Димитров! Следващия път му пожелавам да успее! Поздравления, че стигна до тук!А на останалите, които все критикуват ще кажа една велика мисъл на Бърнард Шоу; "Който може го прави, който не може, учи другите да го правят." И едно допълнение от мен "който и това не може - критукува"
61
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хейтърче,ти си един убавец...с пъпки.
60
50
 
3
 
! Отговори
ХЕЙТЪРЧЕ преди 10 години
И тоя си беше повервал, че е гоуем....като оная, гвоздейкова ли беше, хахахахах......*** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТЕ ВЕ, КЪДЕ СЕ НАПИНЯТЕ У ШАМАРИТЕ.........
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
65,научи се да пишеш и тогава давай мнения.Чук!
58
35
 
6
 
! Отговори
с преди 10 години
да бе пак все късмета е виновен.надал беше слаб и подценил мача,но пак показа кой кой е.всеки да си знае гьола
57
2
 
54
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
Страхотен Григор Димитров! Браво поздравления!
56
2
 
35
 
! Отговори
bbb преди 10 години
Поздравления за добрата игра на Гришо! Но просто Надал винаги го бие по физика, просто ония е по издръжлив в по продължителен мач. Дано продължава напред нашето момче!
55
5
 
33
 
! Отговори
bet 365 преди 10 години
Сега ще Ви кажа какво видях аз .... Видях това,че Григор първо допускаше Надал да вземе предимство,след което наваксваше в сет 2 и в тай-брека на сет 3.Във втория сет допусна да бъде пробит в самото начало.Та мисълта ми е,че АКО ГРИГОР СИ КАРАШЕ РУТИННО И СИ ВЗИМАШЕ ПРОБИВИТЕ,КОИТО ОСЪЩЕСТВИ СРЕЩУ НАДАЛ - МАЧЪТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕН ОТ ГРИГОР С 3:0 СЕТА ! На моменти направо нашия му сипваше да яде много стабилно на Надал.Не съм виждал испанеца така да се кефи на всяка спечелена точка.ГОЛЯМ ГРИШО
54
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поздравления за Гришо и достойното му представяне на турнира.Успех момче!
53
3
 
49
 
! Отговори
Dido преди 10 години
Човека е 19 в света и всички го познават и говорят за него и ще върви все по нагоре!А хейтърите тук ще си останат скрити зад никовете си задушавайки се от собствената си злоба!
52
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ся пък късметът. Може и толкова да може. Като не ти отърва, късметът е крив.
51
3
 
45
 
! Отговори
dassy преди 10 години
Защо никъде не споменавате, че мачът продължи близо 4 часа. Браво на нашето момче. Гордеем се с него.
50
1
 
32
 
! Отговори
До номер 30 преди 10 години
Не пробутвай тука популистките си речи, а вземи се ограмоти малко. Нивото ти на познания по българска граматика, правопис и пунктуация застрашително клони към 0-та.Ясно се вижда, че нямаш нужда от духовна храна-въпрос на личен избор и интелект, но за да можеш да постигнеш някакъв траен успех в която и да е сфера на живота, са нужни образование, упорит труд, непредубеденост и куп други качества, които ти очевидно засега нямаш.Успех ти желая и по-малко злоба, а на Гришо-БРАВО! :)
49
2
 
12
 
! Отговори
Горд преди 10 години
Всички тиквеници и малки душици, дето сте големи мераклии на фенките на Гришо, можете само да му ближете топките за сол!!!
48
1
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
До georgi ishkitiev-не се дразним от чуждите успехи,а се ядосвам от загубата му....ЯД МЕ Е МНОГО,че не би този грозник!!!
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМБраво,изпревари ме с коментара си
46
2
 
32
 
! Отговори
georgi ishkitiev преди 10 години
Много ми е смешно когато ви чета глупавите коментари. Повечето негативни коментари са от хора, които не са постигнали нищо в мизерния си живот и им е много драго да се радват на неуспехите на други. Стойте си на скапаните компютърчета и плюйте по хората, дано се почуствате по-добре. Само че колкото и да плюете Г.Димитров е играл с най-великите тенисисти в света. Нормално е да отпадне, това му е първото голямо състезание. Все още е млад и те първа може да се доказва.