Азар: Наслаждавам се на играта си

"Надявам се да останем на първо място до края", коментира белгиецът
10 фев 2014 14:27, Друми Георгиев
0
Азар: Наслаждавам се на играта си
Азар става все по-важен за Челси. Снимка: Ройтерс

Звездата на Чесли Еден Азар изрази задоволството си от добрия период, в който се намира както той, така и отборът му.

Белгиецът реализира хеттрик при победата с 3:0 над Нюкасъл, която пък изведе сините начело в класирането. Това бе 7-ма победа а в последните 8 мача за Челси, а Азар направи поредния си много силен мач.

"В момента преминавам през добър период. Опитвам се да се наслаждавам във всеки мач със съотборниците ми. Всичко върви добре", коментира Азар пред официалния сайт на Челси.

"Изиграх много хубави мачове през кариерата си в Челси. Последният срещу Манчестър Сити бе много добър и срещу Нюкасъл също бе много добро представяне от моя страна. Но целият отбор се справи добре от първата до последната минута".

"Щастлив съм от живота, щастлив съм от моя футбол и съм щастлив в този клуб. В момента съм в добра форма, случват се много хубави неща и се надявам да продължи по същия начин".

Същевременно Азар бе много внимателен в отговора си кой е фаворит за титлата през този сезон. Мениджърът Жозе Моуриньо продължава да настоява, че отборът му не е фаворит. Според медиите обаче именно сините са най-сериозният претендент.

"В момента играем добре и събираме много точки. Първи сме в класирането и се надяваме да останем на това място до края на сезона", отговори Азар.

"Мисля обаче, че сме по-слабо екипирани от Сити, въпреки че ги победихме. Арсенал загуби тежко от Ливърпул, но те също са добър отбор, така че ще видим. Няма голяма разлика между отборите, така че нещата ще се решат от дребни детайли. Най-добрият ще завърши начело".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: челсиЕден Азар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации