Сеск: Критиците ни да мълчат

"Някои хора говореха твърде много", отсече Фабрегас
19 фев 2014 15:31, Друми Георгиев
0
Сеск: Критиците ни да мълчат
Барса накара критиците да замълчат. Снимка: Ройтерс

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас призова всички критици на отбора да замълчат. Халфът визира най-вече мениджъра на Челси Жозе Моуриньо, който заяви наскоро, че това е най-слабата формация на "блаугранас" в последните няколко години.

"Ние сме на върха в класирането в Испания, снощи постигнахме страхотен резултат срещу Манчестър Сити, класирахме се и на финала за купата на Испания", започна Фабрегас пред ITV след снощната победа на каталунците с 2:0 срещу Манчестър Сити.

"Феновете в Испания като цяло поставят отбора под напрежение. Това е което прави всеки от нас да се чувства толкова специален за тима. Навярно ние трябваше да се докажем и го направихме в стил."

"Този отбор постигна толкова много, спечели толкова много. Но снощи бе един от онези дни... Мнозина твърдяха, че Барселона не е същият отбор. Някои хора говореха повече от нормалното и сега ще замълчат за няколко дни."

"Ще подходим с уважение към Сити до самия край. При 2:0 никога не знаеш какво може да се случи във футбола. Вечерта за нас беше добра, но след три седмици ще трябва да се потрудим доста, за да се класираме на четвъртфиналите", добави Сеск.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации