Коща: Не искам ЦСКА да ми подарява акции

"Клубът няма слава на изрядно дружество", смята Емил Костадинов
20 фев 2014 11:58, Друми Георгиев
1
Коща: Не искам ЦСКА да ми подарява акции
Коща може и да започне дело срещу ЦСКА. Снимка: Булфото

Емил Костадинов заяви, че не иска да получава безплатни акции от ЦСКА. Той потвърди, че все още чака да пари от клуба и поради тази причина не е завел дело.

"Не искам акции на ЦСКА. За да бъде изрядно едно акционерно дружество, то трябва да е чисто. А нашият клуб няма такава слава. Ако в един момент реша, че искам акции, ще отида и ще си купя. Не искам някой да ми подарява акции", отсече Костадинов пред вестник "Меридиан мач".

"Чух да казват, че дълговете на ЦСКА към момента са около 20 милиона лева. Когато аз работих в клуба – допреди около половин година, те бяха много по-малки. Говоря единствено за тези, от които зависи лицензът."

"Без да съм виждал документи, знам, че през миналата година ЦСКА взе лиценз срещу покриването на много по-малка сума. Все още не съм се интересувал как стоят нещата около лиценза. От това, което чувам обаче, предполагам, че ще имат проблеми."

"Дано всичко е наред. Аз за себе си мога да кажа, че и на мен дължат пари. Все още не съм завел дело, защото чакам да ми се обадят. Явно още не съм на дневен ред."

"Аз прочетох изказването на Данчо Лечков и разбрах, че той ще помага еднакво на всички клубове. Ако някой има проблеми, не се съмнявайте, че ще работим с твърда ръка и няма да правим никакви компромиси", добави Коща.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЦСКАЕмил Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари