Глобиха Алан Пардю със 100 000 паунда заради удар с глава

Мениджърът на Нюкасъл с идиотско изпълнение срещу Дейвид Мейлър от Хъл
2 мар 2014 13:30, Георги Пешев
0
Глобиха Алан Пардю със 100 000 паунда заради удар с глава
Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Нюкасъл Алан Пардю бе глобен със 100 000 паунда от Висшата лига и предупреден да внимава с поведението си след идиотския инцидент с Дейвид Мейлър от Хъл Сити в събота.

Свраките биха с 4:1 като гости, но при една ситуация халфът на домакините бутна мениджъра в опита да стигне бързо до топката и да изпълни тъч. Двамата се сдърпаха и размениха реплики, преди мениджърът неочаквано да посегне с глава срещу футболиста на Хъл. Пардю естествено бе изгонен, а наказанието последва мигновено, въпреки че той се извини след двубоя.

„Това се дължеше на емоциите на момента, но определено съжалявам силно за станалото. Той стоеше пред мен и аз направих движение с глава към него. Искам да се извиня на него, на Хъл и на феновете на Нюкасъл. Ще приема всяко наказание“ заяви босът след двубоя. От ФА също предстои да разследват случая и се очаква мениджърът да получи допълнителна санкция.

„ФК Нюкасъл Юнайтед е крайно разочарован от действията на мениджъра си Алан Пардю. Неговото поведение е неприемливо и не подхожда на мениджър на този клуб. Разочаровани сме, че този инцидент измести фокуса от фантастичното представяне на отбора и страхотната победа".

"Ние проведохме разговори с Алан и той поднесе най-искрените си извинения и дълбоко съжалява за случилото се. Той бе глобен със 100 000 паунда и предупреден и клубът смята случая за приключен“ се казва в съобщение на Нюкасъл.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Алан Пардю
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари