Арсенал пак укроти Байерн, но пак отпадна

"Артилеристите" измъкнаха 1:1 на "Алианц Арена"
Обновена: 12 мар 2014 08:04 | 11 мар 2014 23:42,
0
Арсенал пак укроти Байерн, но пак отпадна
Лукас Подолски се радва след гола срещу Байерн. Снимка: Ройтерс

Арсенал отново не допусна загуба като гост на Байерн Мюнхен, но за втора поредна година отпадна от баварците на осминафиналите на Шампионската Лига.

"Артилеристите" измъкнаха равенство 1:1 в реванша на "Алианц Арена", но след победата с 2:0 в първия мач на "Емиратс Стейдиъм" Байерн продължава напред.

Също както и преди 12 месеца Байерн доминираше през по-голямата част от мача, като този път успя първи да вкара гол. Вкара го Бастиан Швайнщайгер в началото на второто полувреме след асистенция на Франк Рибери.

Лукас Подолски обаче изравни само две минути по-късно, макар домакините да имаха претенции, че е извършил нарушение в атака срещу Филип Лам. В самия край на мача Томас Мюлер пропусна дузпа.

В другия мач от вечерта Милан за кратко имаше надежда за успех, но отпадна след тежка загуба с 1:4 от Атлетико Мадрид.

"Дюшекчиите" откриха с ранен гол на Диего Коста, но Кака изравни за "Росонерите" и така ги приближи само на гол от краен успех. До края на полувремето Милан натисна, но не вкара втори гол.

Вместо това Атлетико поведе с 2:1 след щастлив гол на Арда Туран. След почивката домакините вкараха още два гола чрез Раул Гарсия и Диего Коста и с общ резултат 5:1 се класира напред.

 

Прочетете подробности за Байерн Мюнхен - Арсенал

Прочетете подробности за Атлетико Мадрид - Милан

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари