"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли

Лудогорец загуби с 0:3 от испанците в първи 1/8 финал за Лига Европа
Обновена: 14 мар 2014 09:57 | 13 мар 2014 21:54, Красимир Ангелов
387
"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец загуби от Валенсия с 0:3 пред 43 000 на стадион "Васил Левски" и направи невъзможна мисията си по пътя към 1/4 финалите на Лига Европа.

Испанците спечелиха категорична победа и почти сигурно ще продължат в следващата фаза на турнира. Головете за Валенсия забиха Бараган, Картабиа и Сендерос.

Така приказката за разградчани реално приключи, като само чудо може да класира Лудогорец на 1/4 финал. "Орлите" могат само да съжаляват за многобройните си пропуски, за една изпусната от Роман Безяк дузпа при резултат 0:1, за една греда и за нелепите грешки в защита, които се оказаха решаващи.

Трябва да се отбележи, че Валенсия игра близо час в намален състав, след като Сейду Кейта получи малко пресилен червен картон в средата на първото полувреме, но и това не помогна на родните ни шампиони. В края на мача бе изгонен и Кишада.

Лудогорец наистина не изигра добър мач срещу испанците, но заслужава само суперлативи за досегашните си представяния в Лига Европа и за това, че обедини нацията и успя да препълни стадион "Васил Левски". 

Как се разви мачът и отзиви след него четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес другари трябваше да има зрелище с което да залъжем бедния народ! Осигурихме милионите на зализания президент на Лудогорец - даже Фабио Капело от Русия извикахме - но не можем да заменим с пари майсторството на футболистите на терена.... Надявахме се на патриотизма, но дали повечето чужденци в лудогорец са разбрали нещо от песента на Крисия или пък подкрепата на публиката скандираща Българи Юнаци? И къде бяха Българите в този отбор?
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наркоманите от Уефски и останалите фанатици са били на пред-петъчна молитва в някоя джамия .. затова Лудогорец падна ..
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargи ти ли
16
8
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 10 години
Иначе е доста странно, колко трябва да си комплескирано нищожество, че само да чакаш да си надраскаш хейтърския коментар и да напишеш, колко си щастлив, че Лудогорец са паднали. Много кофти хора има за съжаление. Успех на реванша
15
4
 
4
 
! Отговори
lari преди 10 години
bravo na mom4eta ot ludogorec 4e stignaha dotuk ,no igraha dosega s otbori s naposledak ot slabi parvemstva nqkoi ako si e mislel ,4e imat 6ans da idgraqt s top otbor ot ispanskoto parvenstvo jestoko se lagal nito pak s potbor ot grmaniq i angliq!zaslujavat uvajenie samo ot storenoto no ne zabrqvaite valensiq po kolko pati igrae s barsa i real masdrid v godinata a na6ite igraq6 s botev ploviv,levski .. i pro4ie selq6ki otbori
14
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЛевскарМного просто момче си. Едно ще ти кажа НИКОГА, ама НИКОГА няма да можете да съберете толкова много хора на стадиона както го направиха Лудогорец. Въпреки загубата браво на мончетата.
13
8
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
Обградете мафиота Прасиев и си искайте парите,ако не потрошете му лимузината.
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормалната публика да ходи да гледа шахмат...*** публика, *** отбор, *** мач!
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде сега "честния бизнесмен" Домуса да направи стадионче със спечелените парички до тук, а не да казва че държавата е длъжна да му направи!!!!!
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми това беше за тази година в евротурнирите- просто с отбори като Валенсия още дълго време няма да може да се мерим. Срещу Лацио минаха между капките, но испанците го взимат много насериозно този турнир. Все пак браво за постигнатото- дано всяка година имаме отбор на 1/8 финали.
9
8
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
До DiscoveryНедей разправя вицове па ти като знам колко психически болни от Шумен отидоха на този мач.Добре,че доктора им разписа за 3 дена.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всички,готови да плюят--плюете БГ
7
31
 
10
 
! Отговори
Левскар преди 10 години
Подуяне вика за Валенсия. Задружно показахме,че няма кой да измести по успехи Левски. Срам за народа са Лудогорец. Мен ме е срам и ме е срам за вас,че си дадохте парите за билети.
6
6
 
42
 
! Отговори
555 преди 10 години
поздравления че поне се опитаха да се надиграят с Валенсия а не се затвориха в глуха защита
5
10
 
53
 
! Отговори
Discovery преди 10 години
Достойно се представиха момчетата... нз дали чухте какво каза Домусчиев: За мен победата е, че успяхме да върнем НОРМАЛНАТА публика на стадиона... семейства, деца, възрастни, родители, които да дойдат и да гледат и да се забавляват. Ами уважение заслужава, както той, така и цялото им ръководство.
4
11
 
24
 
! Отговори
Botev 1912 преди 10 години
*** ли си , какъв си , *** смешен .. нз дали не могат да играят , ама са светлинни години пред ЦСКА и Уефски и дълго време ще са шампиони .. хероинов *** !!!
3
35
 
17
 
! Отговори
varg преди 10 години
Да паднеш от 9-я в Испания с човек повече.Накараха всички мислещи ги за българи да се срамуват от това.Язък за хората пътували по 1500 километра и дали последните си пари за тоя мач.
2
14
 
13
 
! Отговори
ОЛЕ преди 10 години
Съдията е виновен. Луд е най-добрия отбор във вселената!
1
55
 
14
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Колко се молех да паднат, Бог чу молитвите ми. Лудогорец нещо не могат да играя, а? Айде у село и за тютюн.