"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли

Лудогорец загуби с 0:3 от испанците в първи 1/8 финал за Лига Европа
Обновена: 14 мар 2014 09:57 | 13 мар 2014 21:54, Красимир Ангелов
387
"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец загуби от Валенсия с 0:3 пред 43 000 на стадион "Васил Левски" и направи невъзможна мисията си по пътя към 1/4 финалите на Лига Европа.

Испанците спечелиха категорична победа и почти сигурно ще продължат в следващата фаза на турнира. Головете за Валенсия забиха Бараган, Картабиа и Сендерос.

Така приказката за разградчани реално приключи, като само чудо може да класира Лудогорец на 1/4 финал. "Орлите" могат само да съжаляват за многобройните си пропуски, за една изпусната от Роман Безяк дузпа при резултат 0:1, за една греда и за нелепите грешки в защита, които се оказаха решаващи.

Трябва да се отбележи, че Валенсия игра близо час в намален състав, след като Сейду Кейта получи малко пресилен червен картон в средата на първото полувреме, но и това не помогна на родните ни шампиони. В края на мача бе изгонен и Кишада.

Лудогорец наистина не изигра добър мач срещу испанците, но заслужава само суперлативи за досегашните си представяния в Лига Европа и за това, че обедини нацията и успя да препълни стадион "Васил Левски". 

Как се разви мачът и отзиви след него четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
1
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Освен това Валенсия се прибираше твърде бързо, и нсищаше собственото си поле, така че въпреки презата наКрейзитата, те бяха в ситуация в която в малокот наказателон имаше твдърде много хора за удобен изстрел и затова топката чесот излизашев корнер. жалок че не вкарахем поне един ъглов, видя се че не сме свикнали да играем добер на статичин положениякато цяло ми направи впечатление по-добрата психика на нашите, от предния мач, но пък и Валенсия играеха повееч с едно докосване, анашите - с петепн
258
1
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
и все пак аз като един левкар смятам че Лудогорец играах добре. наложифа преса, първоот порувреме, съзадоха много удари към вратата,, повечето станаха корнери, имаха дузпа (не вкараха - слручва се, и Баджо изпорти левашки дузпа, а беше най-добрият италиянец к), започнаах силон второто полувремако бяха вкарали за 1-1 или 2-1 мача щеше да е съвсем друг, но при 3-0 се срутиха психически....въпреки това продължиха да играят.Трябва да отчетем и заслуженото наВаленсия - четири положения - три гола.
257
5
 
19
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Левски и ЦСКА почиват на стари лаври, а в момента са едни перални на апри. Какво направиха те? Отпаднаха срамно срамно още в началото. Лудогорец и Ботев (Плд) поне направиха нещо и за момент ни накараха да се чувстваме горди. Айде тихо там хейтърите.
256
11
 
9
 
! Отговори
с. преди 10 години
Лудогорец били играли добре!??Глупости най-страшни!*** центрирания и пълна паника в наказателното!Съдията им реши мача на тия нещастници,а те гол не можаха да вкарат!С човек повече,свирена дузпа и пълен ревящ за тях стадион се оакаха величествено!В крайна сметка това си е нивото на българския клубен футбол!Все пак наистина заслужават поздравления и за постигнатото дотук!
255
4
 
13
 
! Отговори
1234567 преди 10 години
Момчетата играха с голямо желание, в много добра форма! Направи ми впечатления , че нямат човек за завършващ удар, стигнат до вратата и се започва едно опълчение или много безмислено накъсване с множество подавания, и всички на стадиона се питахме защо? нямахме идея защо пропиляват толкова много възможности. И разбира се очевидно няма човек за Дузпи.
254
6
 
22
 
! Отговори
:) преди 10 години
Много грешите фенове на "грандове" , отпадащи на в първите фази на всевъзможни турнири от нечувани отбори като наричате Лудогорец "селско отборче" , Разград сигурно е малък не съм ходил , но "отборчето" никак не е селско , там играят хората с хъс , с добър треньор , подкрепяни от гражданите и от самата община , спукайте се от яд *** , но тази година навън когато се говори за български футбол се говори за ЛУДОГОРЕЦ , а не за Уеффссски и Мусака и там уж техното дерби , махленски свади :D
253
5
 
16
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Брутални комплексари има! Браво на Лудогорец, опитаха се, късмета този път им беше обърнал гръб. Успех
252
11
 
9
 
! Отговори
Лисан преди 10 години
Никога в живота си не бях виждал така да подпират български отбор. И на слепия му стана ясно, че Домусчиев е подкупил съдията чрез Перуката. Срамота!
251
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лудогорец е НУЛА
250
4
 
25
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Валенсия играе всяка седмица такива мачове!Браво на нашите ,които в нашето смешно първенство не могат да играят на такова високо ниво и въпреки всичко играха на върха на възможностите си!!!
249
6
 
34
 
! Отговори
Дунав преди 10 години
30 хилядно градче показа как се взаимодейства между бизнес и община в интерес на футбола. Това ли дразни , това ли е причина за подигравки от загубата ? Смешни са т.н. "грандове", с големите мутренски пари , които освен за препиране и подкупи за друго не се използват .
248
2
 
5
 
! Отговори
горд ПАТРИОТ !!! преди 10 години
До eve1Ако Валенсия са едни от най-добрите в света-според теб то ти си една от най-красивите жени в галактиката!!! пп- Аз съм ония дето според теб от вчерашното ти постче-всички го мразят!!!Да те мразят е сто пъти по достойно от това да ти се подиграват!!! Капиш ли си кабриолетке???
247
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпреки всичките суперлативи изсипани по адрес на Лудогорец се видя, че и с човек повече нашите не можаха да устискат срещу един фалирал испански средняк. Какво повече да говорим!
246
13
 
8
 
! Отговори
горд ПАТРИОТ !!! преди 10 години
Айде наште-вамос ВАЛЕНСИАНА-вамос!!! За сведение на ***-във Валенсия и района около града към днешна дата живеят около 1380 етнически българи повече от етническите българи в разградения делиормански град!!! Вамос ВАЛЕНСИАНА-вамос!!! Домусага как си крадецо кагебистки-как как как????????
245
7
 
13
 
! Отговори
Жорката преди 10 години
Като дадоха дузпа и червен картон в началото на мача, викам си, ай на мутраците яко са кешили ама пак не стана. Е кат не става и не става.
244
18
 
11
 
! Отговори
ааа преди 10 години
с 10 човека ги направиха за смях
243
9
 
33
 
! Отговори
Футбол не ме интерес преди 10 години
Феноветте на ЦСКА и Левски-недейте да ви е яд, че милионите се наливат в отбори като ЛУдогорец и Ботев Пд. Никой не иска да налива милиони там където е пълно с интриганти, затова столичните отбори са в най-лошата си форма от създаването си, което е доста жалко.
242
24
 
8
 
! Отговори
Мачкай Дришо преди 10 години
Домуса се взе на сериозно, кихна и се ***....а на орлите им оскубаха перата.., но толкова си могат, предишното беше късмет и подценяване от другите западни отбори....Само Лефски!!!!!!!!!!!
241
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След мача - ако, ако, ако не знам си кво. Е, не бива илюзии. Лудогорец няма от какво да се оплакват, при такъв измислен червен картон за испанците. Последните 15 минути с по 10 полеви играчи Лудогорец не знаеха къде е топката. Не може да играеш цял мач с човек повече и да отправяш такива сватбарски удари към вратата. Ударите бяха само в облаците и публиката. Е, ако дузпата, ако гредата. няма ако - има умение. При втория гол за Валенсия видяхме какво е умение, а не само да се уповаваме на шанса.
240
8
 
8
 
! Отговори
svetlio преди 10 години
Kolko ste dolni vsi4ki...koi drug otbor e obedinil 43 000 dushi peeshti v edin glas bez nito edna dimka piratka ili hvarleno shishe po nqkoi futbolist.Koi drug otbor ni nakara da se 4uvstvame edinni kakto trqbva da sme vav vsi4ko?????????? Samo edno bravo za mom4etata......iii kakto nqkoi si fen napisa:van selqnite ot sofiq, az 6te kaja 4e po golemi srlqni ot sofiqnci nqmaaa!!!!

Спонсорирани публикации