"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли

Лудогорец загуби с 0:3 от испанците в първи 1/8 финал за Лига Европа
Обновена: 14 мар 2014 09:57 | 13 мар 2014 21:54, Красимир Ангелов
387
"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец загуби от Валенсия с 0:3 пред 43 000 на стадион "Васил Левски" и направи невъзможна мисията си по пътя към 1/4 финалите на Лига Европа.

Испанците спечелиха категорична победа и почти сигурно ще продължат в следващата фаза на турнира. Головете за Валенсия забиха Бараган, Картабиа и Сендерос.

Така приказката за разградчани реално приключи, като само чудо може да класира Лудогорец на 1/4 финал. "Орлите" могат само да съжаляват за многобройните си пропуски, за една изпусната от Роман Безяк дузпа при резултат 0:1, за една греда и за нелепите грешки в защита, които се оказаха решаващи.

Трябва да се отбележи, че Валенсия игра близо час в намален състав, след като Сейду Кейта получи малко пресилен червен картон в средата на първото полувреме, но и това не помогна на родните ни шампиони. В края на мача бе изгонен и Кишада.

Лудогорец наистина не изигра добър мач срещу испанците, но заслужава само суперлативи за досегашните си представяния в Лига Европа и за това, че обедини нацията и успя да препълни стадион "Васил Левски". 

Как се разви мачът и отзиви след него четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
2
 
8
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
Мда... ако Безяк не беше пропуснал и Вура бе вкарал, вместо да удря гредата, при 2:1 Валенсия отиваха на разлика... което можеше да се случи и на Лацио в Рим, там резултата на плувремето трябваше да е 3:0 за Лудогорец.... факт е, че стадиона бе пълен с НОРМАЛНИ зрители, а не дрогирани олигорени търсещи побой... А иначе всеки си има лични пристрастия.... кръвта на всички е червена!!!
218
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото можаха Лудогорец направиха. Още пет мача да играят с Валенсия, пет пъти ще паднат, както беше работата и с Базел. Не че са толкова по-слаби, ама не издържат на такова темпо, нито като бягане, нито като мислене. Първото полувреме особено, докато още имаха въздух и надежди и се опитваха да обърнат нещата, се виждаше как Валенсия светкавично вижда наште грешки и реагира, а ние когато имаме топката, се моткаме, оглеждаме се, задържаме. И да имаш добри футболисти, не става отбор, когато играят в слабо първенство и виждат сериозен отбор веднъж на три месеца
217
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да имаше чудеса на този мач, трябваше Валенсия да са купили вратарчето на Лацио. Всъщност грешка, имаше малко чудо - такъв червен картон не се среща често.
216
3
 
4
 
! Отговори
ъ преди 10 години
Моля всички цскa-ри и левскaри ,които подкрепят Лудогорец дa стaнaт фенове нa Лидогорец. A когaто софийските грaндове стaнaт пaк силни не сa ни нужни тaкивa фенчетa... дa си подкрепят пaк пилетaтa.
215
4
 
5
 
! Отговори
до 290 преди 10 години
между другото и аз не разбрах какво толкова имаше против Валенсия съдията ,че така ги колеше
214
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вратарят се беше спекъл, а без Моци защитата е на ниво "Витоша" Бистрица и Боко Цървула. Другите юнаци толкова си (не) могат.
213
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Валенсия си свършиха работа и на реванша ще отбиват номера, така че спокойно Лудогорец може и да бият примерно с 2:1
212
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво казаха в чужбина-един бг отбор с 5 победи и 1 равенство,направи нещо невероятно да стигне до тукбългария,това разбират навън
211
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕДНИ ИГРАЯТ СЪС ВАЛЕНСИЯ ДРУГИ ОПАШКАРСКО ДЕРБИ,ЦСКА -ЛЕВСКИ,И ПАК ЩЕ ИМА 5 НАРКОМАНА НА СТАДИОНА,ЧЕСНО МИНАЛАТА СЕДМИЦА МИСЛИХ ЧЕ СА НАКАЗАНИ ДА ИГРАЯТ БЕЗ ПУБЛИКА,САМО НАПУШЕНИ МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ НА ФУТБОЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ГИГАНТИТЕ ОТ СОФИЯ
210
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки, който разбира от футбол и е непредубеден, ще се съгласи, че нямаше дузпа, а пък червеният картон беше меко казано пресилен (е, ако съдията не е прибрал няколко пачки и луксозни компаньонки от Домусчиев де)
209
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак гледам има недоволни "патриоти" - къде видяхте българи в Лудогорец ? Има 4 българи там и общо взето нищо не правят. Не очаквайте от Месиджан или Марселиньо да се трогнат от пълния стадион или от изпълнението на Крисия ! И се запитайте защо в 21 век някой решил да даде милионите на Домусчиев? Кой го е обучавал, дали случайно е женен за рускиня.....
208
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е хейт да кажеш, че отбор, в полза на когото са дали дузпа и (абсолютно незаслужен) червен картон, е паднал с 3:0 се е насрал, то тогава е дупедавство ако кажеш, че е играл добре.
207
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мъка-мъка
206
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами ... понр наляха се някакви пари в Българският отбор.Валенсия са силни, обаче ние не се възползвахме от техните грешки а дори допуснахме много такива. Лично мое мнение .
205
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Приказката на лудогорчето приключи!Иначе тя беше фалшива още от самото си начало.
204
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прибирам се и гледам - зИлената приказка свършила ахахахаха. Дотука беше "евробоеца"! Айде обратно на село! И не се връщайте!
203
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не заведох сина си на мача днес. И не съжалявам, ама грам. Не искам да се учи на псевдо патриотизъм и да нарича разгрома победа.
202
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я СЕ РАСКАРАЙТЕ СЪС ФАЛИРАЛИТЕ СЕЛСКИ ОТБОРЧЕТА НА ЛЕВСКИ И ЦСКА,ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОДАДЪТ,ЗАВИСТА Е ОГРОМНА,УНИЖЕНИ СТЕ,БАТКОВ ВЕЧЕ НЕ ХОДИ ПО МАЧОВЕТЕ ЩОТ СЛЕД МАЧ НА ЛЕВСКИ ОБИРА ОВАЦИИТЕ,ГОЛЯМ *** Е МУСТАКА,А ЗА ФАЛИРАЛАТА ОКРАДЕНА ЦЕЦКА ОТ ТАРИКАТ СОФИЙСКИ БАРОВЦИ НЯМА ДА ГОВОРЯ,САМО НАРКОМАНИ ХОДЯТ НА ЛУЕСКИ И ЦЕЦА
201
7
 
9
 
! Отговори
az преди 10 години
Ей това българската завист и простотия няма втора,а,ама честно може ли да има толкова *** хора.Бях на мача добър футбол ама нямаха ден реално съм сигурен,че държаха топката повече от 60% ама като не вкарая ти вкарват така стана изпуснаха дузпа важна удариха греда и като цяло не им беше деня.Радвайте се и на това стигнаха до тук показаха класа и се заговори за наш футбол отново.Пожелавам и успех на реванша нищо не е загубено все пак а на тези които са написали тази статия да си го .....
200
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Чета Ви коментарите по-долу, и мога да напише само -да ви *** в мухльовците. Фен съм на ЦСКА, но на Лудогорец евала! Какво искате от този отбор?! Да спечелят купата на УЕФА ли???? Аре слезте на земята! Валенсия биха Барса!!!!? Палячовци! Само знаем да плюем! Какво направиха Левски и ЦСКА, е тяхното е трагично! Пак ше ви напиша-ПАЛЯЧОВЦИ.Толкова можем, къде ние първенството, къде ни е националния, къде са ни школите??? Е за това пишете!!! ПАЛЯЧОВЦИ!!