Меси искал по 25 милиона eвро на година

От Барса ще трябва да извадят общо 250 милиона, за да удовлетворят желанието му
18 мар 2014 11:56, Георги Пешев
1
Меси искал по 25 милиона eвро на година
Снимка: Ройтерс

Лионел Меси е поискал от Барселона заплата от чисти 25 милиона евро на сезон, за да поднови договора си с клуба отново, твърдят последните информации.

Както е известно наскоро се заговори, че преговорите между двете страни не вървят никак добре, което едва ли е изненада ако наистина той иска да получава подобна сума.

Смята се, че от Барса са готови да увеличат възнаграждението му до 18-20 милиона евро на година, както и да направят компромиси по отношение на приходите му от спонсорски договори и имидж права, но това явно не удовлетворява щаба на футболиста.

Испанските медии отчитат, че ако от Барса все пак склонят да удовлетворят претенците на Меси, всичко това струва на клуба 250 милиона евро, тъй като за 5-годишният му контракт той ще трябва да внася по около 25 милиона данъци.

До този момент договорът на аржентинеца е подновяван 6 пъти, за последно преди година, когато преподписа до 2018-а. Счита се, че предстоят нови разговори, но засега и двете страни са си дали отстрочка в стремежа да бъде постигнато споразумение.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Лео МесиБарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв щаб пък има тоя Меси?