Юнайтед с героична победа над Олимпиакос

"Червените дяволи" победиха с 3:0 и се класираха за четвъртфиналите на Шампионската Лига
Обновена: 19 мар 2014 23:50 | 19 мар 2014 23:39,
5
Юнайтед с героична победа над Олимпиакос
Робин ван Перси бележи от бялата точка. Снимка: Ройтерс

С хеттрик на Робин ван Перси Манчестър Юнайтед спечели героична победа с 3:0 над Олимпиакос в реванша от осминафиналите на Шампионската Лига на стадион "Олд Трафорд".

Така "Червените дяволи" наваксаха пасива след загубата с 0:2 в първия мач в Гърция и се класираха напред за четвъртфиналите на турнира.

Холандецът откри резултата в средата на първото полувреме от дузпа, отсъдена за нарушение срещу самия него. В края на полувремето той удвои резултата след асистенция на Уейн Руни, а малко след почивката вкара трети гол от фаул.

Тимът на Дейвид Мойс изигра добро първо полувреме, в което Уейн Руни удари и греда. Олимпиакос обаче също имаше своите шансове и трябваше Давид де Хеа да прави някои геройски спасявания.

През второто полувреме пък гърците натикаха Юнайтед почти изцяло в наказателното му поле, но така и не стигнаха до така нужния им гол на чужд терен.

В другия мач от вечерта Зенит изненадващо победи с 2:1 като гост Борусия Дортмунд, но след загубата с 2:4 в първия мач отпадна.

Прочетете подробности за Манчестър Юнайтед - Олимпиакос

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека бият бе, толкова ли ще ви е интересен мач между гранд и Олимпиакос другия кръг?
2
8
 
7
 
! Отговори
men преди 10 години
измислена дузпа и измислена контузия на ван пуси. няма така вагинка в световния футбол. а който ги сбара следващия кръг ще ги отнесе като куцо пиле домат. флетчър, карик, рафаел, рио, джоунс, валенсия, йънг и уеубек са за отборчета от нивото на астън вила и байерн или реал ще им направи 7-8 на нула.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за Олимпиакос. Наистина се надявах да направят като Ботев вчера и да пратят големия си съперник в небитието.

Спонсорирани публикации