Симеоне: Нищо не е решено

Аржентинецът обвини Неймар, че пада твърде лесно
2 апр 2014 13:41, Друми Георгиев
0
Симеоне: Нищо не е решено
Симеоне обича мачовете срещу Барса. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне очаквано бе доволен след равенството 1:1 срещу Барса на „Камп Ноу“, което дава добри шансове на Дюшекчиите да продължат напред.

Гостите предимно се защитаваха, но се справиха добре и дори поведоха в резултата след страхотен гол на Диего, но Неймар изравни. Това бе четвъртото равенството между двата тима от началото на сезона и аржентинецът не си прави илюзии, че класирането на отбора му е гарантирано.

„Отборът свърши прекрасна работа, защото това бе битка на два различни стила. Всеки играеше за доброто на целия тим. Аз обичам да играем срещу Барса, защото така се учим и ставаме по-добри. Доволен съм от усилията, които положихме и резултатът е добър, но все още нищо не е решено. Реваншът ще бъде труден и вълнуващ“ заяви Симеоне, който обвини Неймар, че твърде лесно пада на земята.

„Няма съмнение, че талантът му е невероятен, но част от характеристиката му е и да симулира. Така правеше и Алексис Санчес, когато бях негов треньор в Ривер Плейт, а това не е хубаво“, изтъкна Чоло.

„Гордея се с момчетата, които показаха, че имат големи сърца. Диего изигра страхотен мач и аз съм щастлив за него, защото отбеляза фантастичен гол. Той имаше нужда от нещо подобно, а и тимът се нуждае от него. За съжаление имахме проблеми с Коста и той напусна контузен, така че ще видим какво ще покажат изследванията“, каза още Симеоне.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари