Лампард не мисли за отказване

"Ще играя още 2 или дори 3 сезона", заяви халфът на Челси
6 апр 2014 17:50, Георги Пешев
1
Лампард не мисли за отказване
Снимка: Ройтерс

Франк Лампард заяви, че няма никакво намерение да се отказва от футбола и иска да играе още два или дори три сезона.

Още миналото лято се спекулираше около бъдещето на 35-годишния халф, но той остана на "Стамфорд Бридж". През този сезон той продължава да е един от основните играчи на Челси и вчера срещу Стоук Сити вкара своя гол номер 250 за победата с 3:0.

"Наслаждавам се на футбола, който играя. Харесва ми и виждайки развитието на новия състав, докато ставам по-възрастен и им помагам, тази роля ми харесва", коментира Лампард.

"Винаги съм казвал, че искам да играя още две или три години. И докато съм във форма и се чувствам свеж, ще направя точно това".

Същевременно Лампард изрази задоволство, че с победата над Стоук тимът загърби разочароващите загуби от Кристъл Палас и ПСЖ.

"Беше тежка седмица и ние не обичаме да губим мачове. Знаехме, че трябва да спечелим всичките си мачове, а Палас и ПСЖ бяха разочарования".

"Сега си свършихме работата перфектно и се подготвяме за вторник. Трябваха ни около 10 минути, за да навлезем в мача. Мисля, че Салах и Шюрле бяха страхотни. Всички очакваха да видят Оскар и Азар, но мисля, че тези две момчета бяха много позитивни".

"Вилиан също беше брилянтен. Той е много остър с топката и голът беше олицетворение на това, което прави. Освен това той помага и в дефанзивен план. Някои футболисти не обичат да го правят, но той е от тези, които го правят".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: челсиФранк Лампард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Frank Lampard преди 10 години
Go Chelsea!