Лудогорец върна Левски в реалността

"Милионерите" надиграха съперника си и спечелиха с 2:0
Обновена: 9 апр 2014 21:51 | 9 апр 2014 21:32, Камелия Цветанова
67
Лудогорец върна Левски в реалността
Снимка: Булфото

Лудогорец удари Левски с 2:0 в дербито на 32-ия кръг на родната "А" група, което се игра на стадион "Лудогорец Арена".

Домакините бяха по-добрият отбор в мача, но така и не можеха да превземат пазената от Блажевич врата. Столичани също имаха своите възможности, но и Владо Стоянов бе на висота.

Двайсетина минути преди края на редовното време Лудогорец получи право да изпълни дузпа за игра с ръка на Нунеш в наказателното поле. Христо Златински пое отговорността и не сбърка от бялата точка.

Пет минути преди края на мача Белаид получи червен картон, след като извърши две нарушения в рамките на минута. В добавеното време Безяк довърши гостите, вкарвайки хубав гол с левия крак. След победата Лудогорец остана на върха с 69 точки, а Левски е едва пети, с 16 пункта по-малко.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Лудогорецлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
4
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
Има си правила , при удар от непосредствена близост или прибрана ръка или липса на умисъл, нарушение респ.дузпа не се свири . По-долу беше даден пример с мача Левски -ЦСКА , където играча , мисля А.Попов, даже беше с лице , но съдията дузпа не даде , защото прецени , че е отблизо . Тука отблизо и отзад -дузпа , а за втория жълт на Белаид изобщо нямаше нарушение , по-скоро жълт за симулация на Безяк, такива работи стават отдавна , когато играе Лудогорец , спряха да зобят играчите хванаха съдията!
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КолевФУТБОЛ СЕ ИГРАЕ С КРАКА А НЕ С РЪЦЕ И ДУЗПАТА СИ БЕ 100%
32
14
 
3
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Чорбетата да не злорадстват , защото следва да им се изпълни същия номер . След неубедителните игри и равенства на Лудогорец напоследък ,явно Домуса и ръководството са си взели поука и се подсигуриха със съдията . Без съдийските аванти в този мач просто не се виждаше Лудогорец как ще вкара на Левски и съдията първо даде спорна дузпа , а после се подсигури със напълно измислен червен картон . Като го видя този съдия и знам , че някой от двата отбора ще бъде " порязан" , този за без пари не свири
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най добре е да се казва ЛЕФски
30
5
 
3
 
! Отговори
Байерн преди 10 години
Като цяло Лудогорец играха по-комбинативно , но чистите положения за гол първо дойдоха за Левски и само късмета и отличния им вратар ги спасиха . Ръка в пеналта имаше ,но от близо и отзад , а и топката щеше да излъже за малко вратаря след този рикошет , така че дузпа по-скоро нямаше . Този съдия си е поръчков и през целия мач непрекъснато свиреше игра с ръка и даде жълти картони за докосвания без умисъл и все против Левски , изобщо си буташе Лудогорец , които очевидно го бяха "хванали" !!!
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен да Левски значи /свобода/ но не става въпрос за отборчето на батков а за национален герой който с нищо не заслужава гаврата с името му.
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И преди, и сега Левски значи 'свобода'!
27
2
 
18
 
! Отговори
1212 преди 10 години
Знаете ли какво им пречи на добрите футболисти от Левски - пречи им топката
26
2
 
8
 
! Отговори
er преди 10 години
много ме е яд ,че Черно Море надиграха Левски но загубиха и като ревне някой колко фенове имали Левски и ЦСКА , всички са стари момчета а нови фенове вече няма, акциите на цска го показаха
25
3
 
17
 
! Отговори
НЕУТРАЛЕН преди 10 години
Еееми,така е!Всеки път плакалниците от Левски ще си получават заслуженото!Отбор от играчи,които при всяко отсъждане са накуп върху съдията-не е никакъв отбор!И това е въведено там поне преди 20 години!Много грозно!Единственият отбор с европейско поведение в България е Лудогорец!А от това качество тръгва и добрия футбол!Иначе останалото си е чиста гъзария и простотия!
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бухахаха,говежди приказки.Тази дузпа си е дузпа,ама от дето и да я погледнеш.Стига сте ревали,помним каква дузпа ви дадоха за падането на дедо Боре на меетър от защитника.Аре имайте достоинство,не може с два удара по посока на вратата да искате да победите.Лудогорец играят най-добре в момента и взимат мачовете си и само с рутина.Вижте неразбориите в управлението на собствения си клуб,поправете ги и тогава нещата ще се наредят.Гонзо каза,Лефски не е готов за Европа.Прав е!
23
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Левски е човек чист и неопетнен и няма право някво недорасло отборче да носи това свято име и да го използва за щяло и нещяло!
22
36
 
4
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Верни на чорбарския лозунг БЕЗ ДУЗПА НЯМА ПОБЕДА собственика на Делиорманспор купи днес съдията ! Такава дузпа никой никъде не свири , дори и в България на мача Левски -ЦСКА не я свириха на Попов , а за червения картон вече беше пълен смях ! Този Николайчо не за първи път порязва Левски , помним как ги съсипваше в мачовете с Литекс . Срам , голям срам за "честния" Домусчиев , ама като си мутра то ти идва отвътре да си мошеник !!!
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Poduene rules!
20
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тука гледам много турчета налазили, който е против Левски е против България. *** ***!
19
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Автора гледа ли мача изобщо? Съдията подари смешна дузпа, цял мач свиреше смешни фаулове за селяните, подминаваше с лека ръка симулациите им, включителни изгоди играч на Левски при една нагла симулация и спести червен за тях. Не даде 100% дузпа с червен картон в полза на Левски и тн и тн. Жалкия селски отбор удари дъното, щом тръгна да купува съдии при 8 точки преднина, дано скоро думнат домуса и да ходят на майната си!
18
2
 
4
 
! Отговори
10010 преди 10 години
До АнонименКакъв ти е проблема, анонимнико? Какъв травестит те гони? Аман от такива като тебе! Може да не съм съгласен с всичките мнения на varg, но със сигурност има много по-нормални от теб, мъжкарче!
17
5
 
3
 
! Отговори
boc преди 10 години
Абе журналистче, ще обясниш ли какво означава "с шестнадесет пункта по-малко"?Аз знам, но ти и твоите фенове, едва ли знаете какво е това?!Аман от нафукани неграмотни пи*лигари, мислещи се за журналисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да илядат подуенци!
15
3
 
19
 
! Отговори
боже преди 10 години
ама кои е тоз Божинов ....не го ли изгониха от всякъде ..)))) май само на село може да играе ..то вярно че левски си е селски отбор с лични карти от софия ама чак толкова имаите малко срам и го приберете заедно с николета някъде да си ги гледате не ни тормозете ..

Спонсорирани публикации