Лудогорец върна Левски в реалността

"Милионерите" надиграха съперника си и спечелиха с 2:0
Обновена: 9 апр 2014 21:51 | 9 апр 2014 21:32, Камелия Цветанова
67
Лудогорец върна Левски в реалността
Снимка: Булфото

Лудогорец удари Левски с 2:0 в дербито на 32-ия кръг на родната "А" група, което се игра на стадион "Лудогорец Арена".

Домакините бяха по-добрият отбор в мача, но така и не можеха да превземат пазената от Блажевич врата. Столичани също имаха своите възможности, но и Владо Стоянов бе на висота.

Двайсетина минути преди края на редовното време Лудогорец получи право да изпълни дузпа за игра с ръка на Нунеш в наказателното поле. Христо Златински пое отговорността и не сбърка от бялата точка.

Пет минути преди края на мача Белаид получи червен картон, след като извърши две нарушения в рамките на минута. В добавеното време Безяк довърши гостите, вкарвайки хубав гол с левия крак. След победата Лудогорец остана на върха с 69 точки, а Левски е едва пети, с 16 пункта по-малко.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Лудогорецлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до прасето азДръж се прилично!
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Реалността е, че обора от Подуяне пречи на целият обществен живот в България.
12
9
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Само ЦСК!!!
11
4
 
19
 
! Отговори
хареса ми преди 10 години
седях и гледах мача добре започна но левски взеха да се уморяват момчетата и малко по малко застанаха на колене и с 2 ръце взеха да се приближават към задните части към опит да им дадат сочна целувка ..))))) всички левскари да ги последват ...)))) и да ходят да реват на николетка ..))))
10
3
 
11
 
! Отговори
аз преди 10 години
До ха-ха-хасъдията подарил победата,,ама нещо не те чувам да казваш,че няма дузпа...а че съдията повлия на мача..да..трябваше поне двама от вас да с червени картони..особенно онова *** Цонев...да не говорим за коня Гаджев...ти вместо да се радваш,че не паднахте с 4 - 5 на 0..си седнал да се оплакваш от съдиите тедругия път като не искате дузпа..не играйте волейбол в наказателното
9
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свинските фенчета гледам *** от удоволствие. Ми като акциите не вървят и скоро ще обявяват фалит това ще остане единствената им радост. Пък с Домуза имат общ корен може да се обединят и да ги спаси. *** при *** отива :)))
8
10
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Левски тази година си е съвсем в реалността - не случайно вече доиграва сезона и обиграва юноши. А заглавието е сбъркано - трябваше да е за шести път този сезон поръчковия съдия подари служебна победа на "националната кауза" :))) Кьосето го приземи още изпадащия в испанската лига като му направи тимчето смешно с 10 човека. А както е казал народа ЗА ВСЕКИ ДОМУС ИДВА КОЛЕДА
7
7
 
16
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
шуменски травестит,пардон извинявам се САТАНИСТ що не направиш една устна забележка на вожда си ДУГАН *** да му духнеш на бял каймак !???? отбора на народа отбора на армията отбора на ДС отбора на сатанистите !??? СОЦИАЛИЗМА СВЪРШИ ,ВСИЧКО Е МАФИЯ А МАФИЯТА Е КТБ И ОТБОРА НА НИКИ ДУДУЧЕТО и новите МАФИОТИ ЩОТО ПАРИТЕ НА ЧЕРНИ И КОКО И ТЕМ ПОДОБНИ ПИОНКИ СВЪРШВАТ КАКТО ХЕРОИИНА СВЪРШВА БЪРЗО -ДА ИДВА БАШ САШО АПАШО И ТЕМ ПОДОБНИ СМЕШНИЦИ!!!
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
херойн ли бе, ***? Аман от неграмотници, които се правят на интересни. А иначе най-после да видим и Лудогорец да вкара дузпа, браво!
5
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
100 години смях и срам
4
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След поредното *** поведение на синята публика, БФС е подготвил жестоки наказания за феновете на ПФК Подуене: 3 мача лишаване от херойн. От фенклуба ще обжалват решението.
3
8
 
39
 
! Отговори
Иртиш преди 10 години
Лудогорец върна Подуене на обичайното място: бунището.
2
1
 
25
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Така ще е, докато не се промени всичко на Герена. И то изцяло, иначе ще си останем все така посредствен отбор с големи амбиции само на думи!
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лудогорец върна Poduene в реалността.-------------------------------------------------------Long live Poduene!