Лудогорец върна Левски в реалността

"Милионерите" надиграха съперника си и спечелиха с 2:0
Обновена: 9 апр 2014 21:51 | 9 апр 2014 21:32, Камелия Цветанова
67
Лудогорец върна Левски в реалността
Снимка: Булфото

Лудогорец удари Левски с 2:0 в дербито на 32-ия кръг на родната "А" група, което се игра на стадион "Лудогорец Арена".

Домакините бяха по-добрият отбор в мача, но така и не можеха да превземат пазената от Блажевич врата. Столичани също имаха своите възможности, но и Владо Стоянов бе на висота.

Двайсетина минути преди края на редовното време Лудогорец получи право да изпълни дузпа за игра с ръка на Нунеш в наказателното поле. Христо Златински пое отговорността и не сбърка от бялата точка.

Пет минути преди края на мача Белаид получи червен картон, след като извърши две нарушения в рамките на минута. В добавеното време Безяк довърши гостите, вкарвайки хубав гол с левия крак. След победата Лудогорец остана на върха с 69 точки, а Левски е едва пети, с 16 пункта по-малко.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: ЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До paco7301everyone has to up rise against the peasants of Podueneville.
53
6
 
1
 
! Отговори
paco7301 преди 10 години
Лудогорец били подобрия отбор.Нищо не показаха тези ***.Добре ,че беше съдията.Смешна дузпа,червен картон за леко нарушение на Белаид.Милионерът-мошеник Домусчиев добре си опича работата.
52
6
 
1
 
! Отговори
dmlk преди 10 години
много ясно си е казано,......,,милионерите,,!!! и говорим за футбол в БГ!!!
51
0
 
15
 
! Отговори
bg преди 10 години
az mislia che otbora ot poduene treba da se prekrasti na feski
50
1
 
13
 
! Отговори
s преди 10 години
Пхаха. Испанците от Валенсия ги направили смешни... А ФК Левски и Славия ги прави смешни, така че моля тишина. С няколко изключения - 100 години синя мъка! Само Черно море! Успех на Лудогорци в Европа!
49
0
 
15
 
! Отговори
кравитаковач преди 10 години
Дисциплинарната комисия да разгледа влизанията в краката на футболистите от Лудогорец.Има нарисувани червени картони за балтии със засилка от 10 метра.Съдията пожали лефски и показа червен картон чак накрая на мача.За юбилея нулева година мехлем за душата ми,че и гол на ЦСКА още не са вкарали и така,като гледам и там ще се получи НУЛА.
48
0
 
20
 
! Отговори
ЦСКА ЗАВИНАГИ! преди 10 години
СТО ГОДИНИНяма титла, няма купа!Само синя тишина...И "Иртиш" ви го набута -срам по цялата земя!На Герена няма сектор...И "Газпром" ви оте*..."Сто години ***!"Диагноза е това!Едно голямо БРАВО! на момчетата от "Лудогорец"! Че ви върнаха на земята. Видяхте ли какво става, когато не ви подаряват мачовете? Смешници.
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Готина левскарка кажи нещо и за Иртииииш
46
16
 
1
 
! Отговори
Готина левскарка преди 10 години
Искам да кажа на всички , че имахте късмет защото бяхте домакини ! И между другото: испанците от Валенсия ви направиха смешни ! Поздрави от София.
45
2
 
16
 
! Отговори
COWBOY преди 10 години
Говежда ***,предният мач с Черно Море съдиите ви подариха 3-те точки , а сега плачите! Вие нормални ли сте? И престанете да петните името на Апостола! Прекръстете се на "COWTEAM" или "Кравермата" или нещо токова(което да ви отива)!
44
0
 
7
 
! Отговори
Синьо преди 10 години
До ЛевскарДа ти си левскар, а аз обичам ЦСКА.
43
1
 
12
 
! Отговори
с преди 10 години
Синя мъка.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bogdan.bachvarov++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много невзрачно отборче е това от с.Подуене. България незаслужава подигравката от Подуене!
40
5
 
4
 
! Отговори
до РЗ преди 10 години
Като си бил на мача значи добре си видял , че топката отиваше в ръцете на Блажевич , а отклоняването от ръката я прати към ъгъла и за малко да стане автогол. Задния съдия може само да сигнализира , но не отсъжда , това го прави главния съдия , който само това чакаше . Тази еврокампания на Лудогорец добре им се получи , но това беше повече благодарение на вратаря и невероятния късмет , който ги покриваше , както и на факта , че ги подценяваха. Тази година няма да ги бавят толкова !
39
2
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ, БОЙ НА ВСИЧНИ СТОЛИЧНИ ОТБОРИ ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ
38
0
 
10
 
! Отговори
РЗ до Колев преди 10 години
За стремглавото слизане надолу не разчитай много, защото Лудогорец са единствения отбор в БГ за момента, като изключим до някъде Ботев Пл, който надгражда всяка година. Ще има нови попълнения и това че с Левски, ЦСКА и др, български отбори не играят толкова добре, не означава, че в Европа ще играят така. Всички играчи се надяват на евро турнирите и ще го видиш до година, надявам се в ШЛ. Аз бях на стадиона и мога да ти кажа, че дузпата я отсъди съдията зад вратата.
37
5
 
4
 
! Отговори
Колев до Р3 преди 10 години
Тука не спорим , кой е играл по-добре , тука спорим има ли дузпа , има ли втори жълт на Белаид , е НЯМАШЕ !!! Че настоящия отбор на Левски не играе добре това никой не оспорва , впрочем играе с юношите , това не означава обаче съдиите да го порязват ! Въпреки състоянието на Левски , отбора на Лудогорец не можаха да решат мача без помощта на съдия , впрочем Лудогорец слиза надолу стремглаво и това ще си проличи в Европа скоро!
36
3
 
13
 
! Отговори
bogdan.bachvarov преди 10 години
О.бора на народа. А какво е НАРОД. Население, Общност Човешка, а вашият народ, пиша го с малки букви, щото няма по малки, е компилация на ДС, Милиция, Мутри. С една дума Мафия. Та нали тя узурпира няколко титли през 90-те. Време е за Референдум за промяна на името. Стига гавра със Светинята на НАРОДА В. Ив. Кунчев. Да се забрани оскверняване на паметника му от надрусани тълпи ***!!! Идеи за име: "Лески"/ това са крехки дръвчета, които дават плода Лешник/, или " Турист", или пък " Тъпан".
35
3
 
8
 
! Отговори
РЗ преди 10 години
Абе Колев ти кой мач си гледал и децата видяха кой отбор е по-силен във вчерашния мач. Разбирам да сте играли футбол, да ми говориш, че съдията бил подкрепил който и да е било или не ти изнася като се свири обективно. Гаджев трябваше да го изгонят още през първото полувреме, доста време от мача въобще не минахте центъра, а за атаки да не говорим. Само нескопосаните изяви на Абало Ви измъкнаха само 2 гола. Когато почнете да играете футбол, тогава се оплаквай.

Спонсорирани публикации