Кличко нокаутира австралиец

Световният шампион запази титлите си след победа над Алекс Леапай
27 апр 2014 12:43, Красимир Ангелов
60
Кличко нокаутира австралиец
Снимка: Reuters

Владимир Кличко нокаутира в 5-я рунд австралиеца Алекс Леапай и запази световните си титли версия WBA, IBF, WBO и IBO.

Срещата се състоя в Оберхаузен, Германия и мина под пълната доминация на Кличко. Той прати съперника си в нокдаун още в първия рунд. След това доминацията продължи, а в петия рунд се стигна до още един нокдаун, преди накрая Кличко да довърши съперника с чист нокаут.

Това бе 62-ра победа за 38-годишния боксьор, от които 52 с нокаут. 34-годишният Леапай пък вече има баланс 30 победи срещу 5 загуби.

"Алекс Леапай, знам, че не ти беше лесно. Но ти се изправи срещу най-добрият боец на света и беше трудно", коментира след мача Кличко.

"Въпреки 38-те ми години се чувствах страхотно. Бях в топ форма тази вечер на ринга.

Тренирах дълго и здраво,но не беше лесно. Мислите ми са в Украйна и какво се случва там. Политиците трябва а намерят компромис и не трябва да се стига до война. Украйна не трябва да бъде разделяна и трябва да остане единна", завърши победителят, който упорито избягва среща с нашия Кубрат Пулев.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: боксВладимир Кличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 29Чистият мистър Анабол беше поляка 202 саниметра висок Мариуш Вах срещу Владимир Кличко по-миналата година, където Владимир такива тупаници му вкара, че би убил и слон след толкова много директни удари в тиквата му. След края на мача понеже тоя поляк не падна и изкара на крака 12 рунда, Кличко каза че не може човек без да е взел наркотик да издържи на тези удари от него. След няколко дни от кръвната проба на поляка се разбра че яко се е назобил тоя за да не усеща болка и да остане прав.
33
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
до 31 не знам какви са аз не съм ги правил но са добри както има и други спортисти/БЪЛГАРСКИ/които са добри ,но винаги има *** и лаинари като теб ,само да плюят по всичко постигнато от тях.В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО *** НО ВСИЧКИ СМЕ СЛАВЯНИ НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТА И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО.
32
0
 
4
 
! Отговори
Valdemar преди 9 години
Кличко си поигра с Леапай!Направо го сцепи!
31
0
 
0
 
! Отговори
Valdemar преди 9 години
https://youtube/watch?v=E3iJQtF77Yk
30
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много хубав боксов мач ще се получи - Кличко - Пулев !Пулев има голямо сърце. Надявам се да го докаже!Успех!
29
5
 
6
 
! Отговори
дядо Гроз преди 9 години
Кличко е страшен - на умряло куче,нож вади!
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 27И що трябва да ти дава реванш Кличко срещу Поветкин, бе ***? Ленъкс Луис като не даде реванш на Виталий Кличко що не се обади ТИ тогава да ревеш? Лично в къщата му в Англия преди 10 години веднага след мача им ходи Виталий да го увещава за реванш, но *** напълни гащите и отказа. И е в правото си Ленъкс- ако иска... ще даде реванш на тоя който е победил. Само че Ленъкс отказа защото се беше насрал от страх, както и майка му която му каза: Не се бий повече с тоя!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 27Ей , Поветкин искаше реванш от Кличко веднага след като го направи смешен в Москва.
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Кличко е чист мистър Анабол, ама сега Германия си е затворила очите заради събитията в Украйна. На Пулев няма да му е лесно. Ще му извъртят някой номер
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на мен ми писна от тези глупости, които се пишат внашата преса, че Кличко го бил страх от Пулев.Нашата платена жалка журналистика повтаря една мантраот платените PR-и на Пулев.Вместо да си съчинявате истории, насрочете едно интервюс Владимир Кличко и го питайте всичко, включително даливъзнамерява да има мач с Пулев. Ако нямате $10000 за самолетенбилет и хотел, то интервюто може да бъде и по телефона.Освен Кличко по телефона може да се интервюират и хора от щаба му.Стига с тези детски съчинения - повече от 2 години чета глупости.
24
10
 
6
 
! Отговори
Йовп преди 9 години
Кличко всячески избягва Пулев и Поветкин затова и съзнателно си избира слаби противници като този. Поветкин чака 4 години за мача с Кличко и когато не беше в добра форма след контузия Кличко се съгласи и сега дори не му дава реванш след като Поветкин влезе във форма.
23
9
 
6
 
! Отговори
кви славяни ве!? преди 9 години
кличковците са обикновени хохоли а ***-пулевците са ***!
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, в бокса става въпрос за много големи пари, които на този етап Пулев ги няма. Затова няма да има скоро мач.
21
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
не бъдете злобни братята КЛИЧКО и ПУЛЕВ са много добри,и тримата са славяни,а не тези черните който се правят на велики с много дрога и др.стимуланти.една среща между двамата/кличко и пулев/ не решава кой е по добър.правят хубави мачове и побеждават, радвайте им се,не злобейте.
20
0
 
2
 
! Отговори
БГто преди 9 години
До 14 Така е брат му е по-силен от него
19
0
 
3
 
! Отговори
диди преди 9 години
Той по-скоро е за онези говедца от ММА. И това ако е спорт - единия паднал, другия върху него и го бие по главата
18
1
 
1
 
! Отговори
диди преди 9 години
Голям бокс показа този Леапай...
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Кличко му подбират противници, с които американците могат да се договорят за изхода на мача.
16
0
 
4
 
! Отговори
Regi преди 9 години
ah, Kubrat, sreshtu Missiata ste e zor - i silni muskuli v glavata iska! Kurage!
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т'ва *** са наистина изключително просто племе. Оня ден на пресконференцията преди този двубой американеца Шанън Бригс тръгна да крещи в залата на Владимир Кличко че той бил шампиона, а Кличко бил никой и щял да го изяде с парцалите. Кличко само иронично му каза: Уплаших сееееее.Тоя *** *** забрави как Виталий Кличко преди 2-3 години направо се подигра с него и беше като боксова круша в ръцете му. Издържа 12 рунда едва едва, защото е голямо тъпо добиче с твърда кратуна. *** маймуни!

Спонсорирани публикации