Алвеш: Грешките на лидерите придават по-голяма стойност на титлата

"Срещу Атлетико трябва да докажем, че заслужаваме да бъдем шампиони"
12 май 2014 12:35, Друми Георгиев
0
Алвеш: Грешките на лидерите придават по-голяма стойност на титлата
Дани Алвеш вярва в спечелването на титлата. Снимка: Ройтерс

Крайният бранител на Барселона Даниел Алвеш е на мнение, че грешките на лидерите в Ла Лига ще донесе още по-голяма стойност на титлата.

В последните два кръга Барселона, Атлетико Мадрид и Реал Мадрид допуснаха изненадващи грешки, като вчера Реал дори загуби теоретични шансове да триумфира с титлата, губейки като гост на Селта.

Каталунците пък издрапаха до 0:0 при визитата си на Елче. Те надиграха своите домакини, но дори можеха да загубят срещата. Атлетико пропусна възможността да грабне титлата, завършвайки 1:1 у дома срещу Малага. Така неделният сблъсък между Барса и Атлетико ще определи шампиона.

"Всичко ни се случи през сезон, но сега имаме още една възможност да спечелим Ла Лига. Трябва да сме фокусирани върху Атлетико Мадрид", сподели Дани Алвеш, цитиран в официалната страница на Барселона в интернет.

"Много е трудно да постигнеш целите си. Фактът, че трите водещи отбора не успяха да спечелят вчера, придава още по-голяма значимост на успеха."

"Ако ние истински заслужаваме титлата, ще трябва да го докажем срещу Атлетико. Имаме шансове да спечелим шампионата. Трябва да дадем всичко от себе си", призова кариоката, за когото се твърди, че ще напусне в края на сезона.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: барселонаДани Алвеш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации