Кайзера: Не приемам решението на Гуардиола

"Между него и Манджукич е станало нещо, за което не знаем", смята Франц Бекенбауер
17 май 2014 17:27, Друми Георгиев
2
Кайзера: Не приемам решението на Гуардиола
Кайзера отново не разбира Гуардиола. Снимка: Ройтерс

Почетният президент на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер призна, че не може да приеме решението на треньора Пеп Гуардиола да извади голмайстора Марио Манджукич извън групата за днешния финал за купата на Германия срещу Борусия Дортмунд.

"Въпросът е дали Байерн ще успее да намери формата, която загуби тук в Берлин. Те я скриха някъде - в хотела или в съблекалнята. Борусия Дортмунд просто играе по-добре от Байерн през последните няколко седмици", заяви Кайзера, цитиран от sport1.de.

"Не мога да възприема решението на Гуардиола да остави Марио Манджукич извън групата. Но явно там се е случило нещо, което ние не знаем. Това знае само треньорът, който носи отговорност за отбора."

"Не бих казал, че Манджукич окончателно е приключил с Байерн. Ако бъдат проведени разумни разговори, ще се намерят и разумни решения. Според мен такъв ще бъде случаят и с Манджукич", каза още Бекенбауер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кайзера е време да уволни оня испански самозванец !Както прочутия португалския самозванец - време им е вече да се запознаят с часът на истината - и вместо да загрозяват естествената игра и стил на отборите - да ходят да си тренират юношите и да им предават безценния си опит. Байерн без немски треньор е разбита команда!