Марек и Хасково не получиха лиценз за "А" група

Информацията е потвърдена от Борислав Михайлов
Обновена: 3 юни 2014 17:02 | 3 юни 2014 17:01,
22
Марек и Хасково не получиха лиценз за "А" група
Снимка: архив Булфото

Двамата новаци в "А" група Марек и Хасково не получиха лиценз за елитния ешалон и към днешна дата нямат право да се състезават в родния елит. Информацията бе оповестена от президента на БФС Борислав Михайлов.

"Към момента са 10 отбора, а Хасково и Марек имат шанс да се поправят. Надявам се да се постараят и да изпълнят изискванията. Те ги знаят още от 1 година. Влизат в сайта на БФС и четат указанията. Всички документи са качени там", каза Михайлов след заседанието на Изпълкома.

"Ако са 12 отбора, след първите две завъртания в първенството ще има две шестици", добави босът на футболната централа.

Двата клуба имат право да обжалват в седемдневен срок, но междувременно трябва да подобрят редица неща по спортните си бази и да обявят как ще се финансират.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
terminator преди 9 години
kato ne stavat tia daite sledvashtite belkim te sa podgotveni !
18
0
 
1
 
! Отговори
ronaldo преди 9 години
*** i baiganovshtinata vlezat v A grypa pak neizriadni za dazi liga tova e BALGARIA I GIAYRITE ina4e sa mnogo prikazlivi i obi4at da obizdat i se opravdavat e koi e *** v tazi sityacia aaaaaa pomiari mrasni ste vie giayrite da znaete i da ne zapravate?????
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муспиВсички подуенци са като Б Мих и син. И ти не си по-различен.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BG.RABOTA LEVSKI I CSKA DA NE IGRAQT PO DOBAR FUTBOL OT MAREK I HASKOVO PALNI GLUPOSTIIIII
15
1
 
1
 
! Отговори
ГОГО преди 9 години
ДОЛУ марек ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Муспи, плашат те следващите четири мача между ЦСКА и Лесни, ли?
13
1
 
4
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Тука е герой, а да спре лайсенса на Цесека не смее и да го помисли.
12
1
 
3
 
! Отговори
трибун преди 9 години
Отборите на Марек и Хасково заслужиха участието си като спечелиха първите две места в Б група,а Боби Перуката иска да ги лиши от това право,за какво играха тези момчета,какъв е смисълът на Б група и на всички останали групи,ами да оставим само А група и БФС да си играят черното тото.
11
1
 
6
 
! Отговори
чупакабра преди 9 години
Българското футболно първенство , ще стане най-интересното на света , скоро ще въведат правилото от 10 - отбора във "А" - група да изпадат 6 ,за да няма някоя непредвидена изненада.
10
2
 
9
 
! Отговори
Манолски преди 9 години
че Перуци е простоват и *** - така е, но тези дето искат А група с 16 отбора биха ли ми казали закво са им Ботев Вр, Монтана, Локо Мездра, Каварна и другите говежди ***? Да си гледат Б група със същите отбори и толкова.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА СЕГАШНОТО ДЕРЕДЖЕ НА ФУТБОЛА В БГ НАЙ ГОЛЯМА ВИНА НОСИ ХРИСТО СТОИЧКОВ,СТОИЧКОВ НИ ГО НАТРЕСЕ ТОЗИ ПЕРУКАН,СТОИЧКОВ МУ БЕШЕ ЛИЦЕ,УДАРИ МУ СИЛНО РАМА,СТОИЧКОВ МУ ПОДАРИ ПОСТА,СЕГА ВДИГНА РЪЦЕ И ИЗБЯГА
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** перукан,който се крепи благодарение на еничарите от ДПС унищожи напълно футбола заедно с лекетата костадинов,наско ***...о и какадуто.Последното нещо,което ги интересува е първенството,всичко в клоаката БФС е корупция и щуробаджанащина.Този *** е най-голямото зло за футбола в България!
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перучката трябва да се маха,прави си неговите схеми и нищо друго не го интересуваДнес излесна статистика,в която сме една от първите държави по купени мачовеПо-голямата част от отборите в "А' група са в окаяно финансово и материално състояниеСтадионите на ЦСКА, Славия Локо са руини, Лефски нямаше стадион,и пак не им правят пречки за лицензитеОбщината в Хасково и правителството са отделили над 1 милион за ремонт на стадионаНа Мaрек също са отпуснати пари за ремонт
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ВЛИЗАТ ТИГРИТЕ НА МУТРУФОНА
5
7
 
0
 
! Отговори
Диана Миркова преди 9 години
Диана Иванова Миркова---от град Монтана--бивш член на БЗНСБоби е хубав мъж
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Присадената коса на шефа на БФС Борислав Михайлов, с която бившият капитан на националния отбор се кипри от 1995-а, е застрашена от упорит средиземноморски ***!Боби пипнал рядката гъгрица при последното си гостуване на своя син Николай във Верона, който търка скамейката на местния отбор. Михайлов-старши е луднал в опити да опази драгоценните си кичури, за които навремето брои над 30 000 долара и периодично подновява на части!
3
1
 
16
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
този шеф на футбола се вживява на африкански вожд , как може такива изявления срещу собствената си дейност. предлагам вместо марек и хасково да изгоним михайлов..
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първенството е пред провал. Даже и останалите 10 отбора не са сигурни и може да фалират и тогава първенството ще остане с 2-3 отбора и 3-4 кръга.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво да гледам едни и същи мачове по 4 пъти !!!! То така тотото се прави най-лесно Що Англия не си направят топ 6 !!! *** - тоя боби и саш 94 хич ги няма - добри футболисти , но слаби ръководители аааааа и вземете повече от 3 чужденеца да няма иначе БГ на световно никога *** продажни