Мурсия: Всеки добър треньор знае кой е Левски

"Искам да станем шампиони", заяви треньорът на "сините"
40
Мурсия: Всеки добър треньор знае кой е Левски
Пепе Мурсия. Снимка: БТА

Новият треньор на Левски Пепе Мурсия кацна на летище "София". Той изрази желанието си да изгради силен колектив и да спечели титлата със "сините".

"Много съм доволен, че съм в България. Всичко започна в петък, разговаряхме достатъчно време, за да преценя, че трябва да се съглася на предложението", каза Мурсия на родна земя.

Още по темата
"Щастлив съм, идвам в голям клуб. Избрах Левски, защото заявиха сериозно отношение към мен и показаха, че наистина ме искат."

"От много време отборът не се е борил за титлата и за мен ще бъде голямо предизвикателство. Смятам, че с опита си мога да допринеса това да се случи."

"Всеки добър треньор, ако е професионалист, трябва да знае кой е Левски. Така, както всеки е наясно кои са Атлетико Мадрид и Реал Мадрид. Комуникирах с Алекс Перес, който е бил в клуба."

"Няма как да не съм запознат с отбора. Наясно съм с контузията на Велев, с възрастта на някои играчи. Наясно съм с много неща. За момента мой асистент ще бъде Анхел Пиндадо."

"Нека се запозная първо с хората тук и тогава да кажа кои ще бъдат в щаба ми. Преди всичко се нуждаем от адаптация. В момента няма как да говоря за селекция. Първо трябва да прегледам наличните състезатели, за да може да преценим по какъв начин Левски да придобие по-добър вид на терена."

"Не искам в отбора играчи, които да се делят на чужденци, на млади и стари. Искам хора, които да мислят само и единствено за клуба. Целта ни е да изградим силен колектив. Всичко трябва да става стъпка по стъпка. Нужда е мобилизация и желание за игра", добави Мурсия.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: левскиПепе Мурсия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари