Гришо: Благодаря ти, Маша

"Сега ми предстои по-голям турнир", допълни българският тенисист
Обновена: 16 юни 2014 08:24 | 15 юни 2014 20:57,
45
Гришо: Благодаря ти, Маша
Снимка: Reuters

 Григор Димитров не скри радостта си след като триумфира на финала на турнира в Куинс.

На финала той победи испанеца Фелисиано Лопес с 2:1 сета след три тайбрека.

Още по темата
 Това бе негова трета титла от началото на сезона след тези в Букурещ и Акапулко. Интересното е, че и трите са на различни настилки.

"Сега ми предстои по-голям турнир. Преди всичко искам да благодаря на Фелисиано за изиграния финал. Благодаря и на моя треньор Роджър", бяха първите думи на Григор след победата.

"Невероятно е да се връщам тук година след година. Този турнир означава много за мен. Щастлив съм, благодаря на всички за подкрепата. Това е един невероятен турнир, който е голямо удоволствие за всички, които идват да играят на него".

"Искам да благодаря още на спонсорите, както и на момичетата, които подават топките. Тези сладурани правят нещата лесни за нас".

"Мария, благодаря ти, че дойде и наблюдава този мач", бе коментарът на Гришо за любимата му, която за първи път вижда на живо негов триумф.

"Когато Лопес ме проби в началото на третия сет си помислих, че може и да си платя за това. Знаех, че не е лесно да бъде пробит Фелисиано. Той сервира отлично цялата седмица, не само в този мач. Трябваше да го накарам да сбърка някоя точка".

Григор коментира и жеста си след мача, когато подари една от ракетите си на бившия директор на турнира Крис Комоуд, който за първи път му даде Уайлд Кард през 2009 година.

"Това което получаваш, трябва да го върнеш.Той беше първият, който повярва в мен и ми даде уайлд кард", обясни Гришо, който даде и още една ракета на една зрителка на инвалидна количка.

"Роджър няма да ми даде подарък от почивни дни за победата. Сигурен съм, че чака с нетърпение да седнем след мача и да ми обясни къде съм сбъркал".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До toniЯвно не си забелязал/а ,че независимо от това къде живее и тренира той се състезава за България....ето това е важното. Защото ако не тренираше в чужбина нямаше да има този успех. Шуробадженащината в България не позволява на хората да се развиват, в България трябва да имаш вуйчо владика. Така че не говори празни приказки.
29
0
 
4
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
Гришо, ти си нашата гордост! Ти си от тези българи, които ни карат да се гордеем за бедната си и нещастна родина България! Ти си в период от живота си, когато можеш да си помислиш , че имаш всичко на света! Никога не забравяй, че птичето кацнало на рамото ти се казва Мария Шарапова. Каквото и да пишат за нея, тя е извънземна! Изпуснеш ли това птиче, си изпуснал всичко! Ако ще всичките мацки на света да ти паднат на колене! Господ ти е дал толкова много! Не го изпускай!
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като спиш до правилната жена - печелиш "Куийнс". Иначе - играеш в "Левски":)
27
3
 
24
 
! Отговори
абв преди 9 години
До toni-...Маша също от години живее в Америка,но никой не смята ,че не е рускиня....Особено пък руснаците....Спомни си какъв фурор беше на Олшмпиадата в Сочи , когато тя дойде....Хайде стига с това -този е българин,онзи не е ....При представянето на всяко състезание пише:Григор Димитров-България
26
33
 
5
 
! Отговори
toni преди 9 години
Нали се сещате че Григор отдавна е забравил за България и за всичко българско, а вие тука го изкарвате национален герой. Нямам нищо против него, нека си развива кариерата само напред, имам против това какво внимание му се отделя САМО защото името му е българско, още веднъж да кажа той отдавна е скъсал с всичко българско...
25
4
 
27
 
! Отговори
:) преди 9 години
Радвам се за Гришо, един успешен българин и пример за бъларо-руската дружба :)
24
1
 
27
 
! Отговори
Мирка преди 9 години
Браво Гришо и браво на Маша :)
23
6
 
4
 
! Отговори
branislav преди 9 години
bravo za malkata mъska Lolita!
22
1
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
"...1/2 млн. пуйки."Приятелю, ти ми направи деня!
21
0
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Сладурани = cuties (мн.ч. на cute)
20
104
 
4
 
! Отговори
ЛАНГУР преди 9 години
ДА НУ СЕ ИЗХОДЯ У ДЖЕБА НА ТОЯ ***.
19
1
 
42
 
! Отговори
льжата преди 9 години
до 26 и 27.Благодаря Ви Бьлгари.Никога не тряьва да забравяме кои смеНезависимо кьде сме по света. Никой не бяга от хубавото,а Бьлгария не тя не е е хубава,.Тя е разкошна.Моята мила Родина.
18
5
 
1
 
! Отговори
Не преди 9 години
До 14 МечтателЕее, значи на себе си не пожелаваш успех, защото определено не можеш да бъдеш квалифициран като прекрасен, доста безсилна злоба струи от теб.
17
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брава пич,екшън,драма,късмет,победа...Маша,всичко имаше,горди да сме българаи в Лондон.
16
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До льжатаЗащо е тази злоба? Много просто - защото злобарите не са българи. В България не живеят само българи, а над милион *** и около 1/2 млн. пуйки.
15
2
 
77
 
! Отговори
льжата преди 9 години
Нека плеснем с рьце и се прегьрнем.ЗАЩО Е ТАЗИ ЗЛОБА? Срещу едно Бг.момче което все още се нарича БЬЛГАРИН.А,ако реши да се бие за друга дьржава? Е тогава ще е родоостьпник нали? Този млад човек заслужава поклон.И аз старото куче се прекланям.Дерзай млади човеко,.Дерзай.
14
29
 
20
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !КАКЪВ БЪЛГАРИН СИ ТИ, ПРЕДАТЕЛ БОЛШЕВИШКИ?! НА ТАКИВА КАСКЕТИ КАТО ТЕБ, ЛЮБИМАТА ФРАЗА Е "ЕДНО ВРЕМЕ..."
13
4
 
76
 
! Отговори
Йово преди 9 години
Браво на Гришо, успех за напред!
12
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ НИ ГРИГОР БЪЛГАРСКО МОМЧЕ ЗА ГОРДОСТ НАША ВСЕ ТАКА НАГОРЕ С УСПЕХИТЕБОГ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ И ПОМАГА И ВСЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ДА РАЖДА БЪЛГАРСКАТА МАЙКА ЮНАЖКА
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя е тая дума дето преведохте като сладурани?

Спонсорирани публикации