Франция и технологията на голлинията дебютираха с победа

"Петлите" не оставиха никакви шансове на Хондурас и победиха с 3:0
Обновена: 16 юни 2014 11:20 | 16 юни 2014 00:00,
3
Франция и технологията на голлинията дебютираха с победа
Снимка: Ройтерс

Франция не допусна изненада и победи безапелационно с 3:0 Хондурас в мач от Група Е на световното първенство.

В герой за "Петлите" се превърна Карим Бензема, който вкара два гола и изработи третия.

Тимът на Дидие Дешан имаше тотално превъзходство и тресна две греди през първото полувреме, преди да се стигне до решителния момент в 44-та минута. Тогава Франция получи дузпа за нарушение срещу Пол Погба, а Уилсън Паласиос бе изгонен с втори жълт картон. Бензема вкара от бялата точка и откри резултата.

Малко след почивката Бензема изработи втория гол. Той стреля много хубаво от воле от малък ъгъл, топката се удари в гредата, рикошира във вратаря и мина зад голлинията. Стражът на Хондурас бързо я улови и имаше претенции, че няма гол, но технологията на голлинията направи успешен дебют, като показа, че има гол.

До края "Петлите" имаха тотално преимущество, но вкараха още само един гол чрез Бензема, който направи добавка от малък ъгъл.

Освен от победата играчите на Франция трябва да са много щастливи и от това, че никой не получи контузия, тъй като особено през второто полувреме играчите на Хондурас бяха изключително груби.

Прочетете подробности за Франция - Хондурас

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
34
 
! Отговори
Халюлю преди 9 години
на румбата овчаров му порасна носа от много лъжи и после кълва с него станишев по корема и му се върна на предишната дължина...а подлия съдия дето не ни даде дузпата също беше френсузи