Кристиано: Никога не съм смятал, че мога да спечеля световното

"Математически сме в играта, практически сме почти елиминирани"
23 юни 2014 12:01, Друми Георгиев
3
Кристиано: Никога не съм смятал, че мога да спечеля световното
Кристиано Роналдо е реалист и вече приготвя багажа за отлитане. Снимка: Ройтерс

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо развя бялото знаме след равенството 2:2 срещу САЩ снощи. Най-добрият футболист в света за 2013 година е на мнение, че шансовете на иберийците за класиране на осминафиналите на световното първенство са минимални.

"Не вярвам в чудеса. Ние бяхме наясно, че можем да се паднем в тежка група, в която навярно нашите съперници да са по-добри от нас", сподели Кристиано Роналдо, който все още не е възстановен напълно.

"Никога не съм смятал, че можем да спечелим световната купа. Трябва да останем смирени и да сме наясно на какво ниво се намираме. Не съм лицемер и затова никога не съм казвал, че можем да спечелим турнира."

"Не искам да се оправдавам, коментирайки своето физическо състояние. Аз съм тук. Играя, боря се, тичам, опитвам се да давам най-доброто от себе си."

"Всеки ден в пресата се пише нещо ново за коляното ми и за какво ли още не. И поради тачи причина не искам да се оправдавам. Тук съм телом и духом, с цел да помагам на отбора."

"Дали сме изглеждали уморени срещу САЩ? Не съм точният човек, който трябва да отговори на този въпрос. Нямам моралното право да коментирам, защото не играя по начина, по който бих искал."

"Очевидно ние имахме дълъг сезон, но това важи и за другите отбори. Те също са играли в Шампионската лига, в първенствата и за купите. Наясно сме, че никога не сме били сред фаворитите за титлата."

"Математически всичко е възможно, но практически нашето класиране в следващата фаза е почти невъзможно. Ще продължим да работим по най-добрия начин и времето ще покаже какво ще се случи", добави Кристиано Роналдо.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Кристиано Роналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Математически сме в играта, практически сме почти елиминирани"--------6-тото чувство, което е преди 3-тото какво казва? :)
2
4
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
сега и Гана остава да ги бие на 26-ти юни и са свършени :D
1
4
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
След като паднаха никога не са смятали то е ясно :DDDDИначе ако биеха друга песен щеше да пее :DХа Ха Ха Ха ХА

Спонсорирани публикации