Дани Алвеш: Шави ще напусне Барселона

Жалко за Барселона, коментира бразилецът
25 юни 2014 15:44, Георги Пешев
0
Дани Алвеш: Шави ще напусне Барселона
Снимка: Ройтерс

Шави наистина ще напусне Барселона през лятото, каквито спекулации има от известно време. Това потвърди неговият съотборник Даниел Алвеш.

Каталунците правят сериозни промени в отбора след проваления сезон. Карлес Пуйол разтрогна договора си с Барселона, а Виктор Валдес обяви, че няма да поднови контракта си и ще напусне. Сеск Фабрегас бе продаден на Челси, очаква се да си тръгнат си тръгнат и други играчи.

34-годишният Шави бе основен играч на тима и през този сезон и не се предполагаше, че той ще бъде част от промените на "Ноу Камп". Изглежда обаче, че самият той иска да напусне.

"Да, вярно е. Шави напуска Барса. Жалко е, съжалявам за Барселона. С него си тръгва един от футболните ми идоли", коментира Даниел Алвеш, цитиран от изданието за испански футбол Inside La Liga.

Само преди няколко дни треньорът на катарския Ал-Араби Дан Петреско заяви, че преговаря с Шави и дори има подписан предварителен договор с него.

След трансфера си в Челси пък Сеск Фабрегас също заяви, че Шави ще си тръгне от Барселона.

"Шави и Пуйол решиха да направят стъпка назад, за да бъдат по-близо до семействата си и да се махнат от толкова изискващите ангажименти. Валдес и аз взехме професионални и лични решения".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари