Наказаха Луис Суарес за 9 мача и 4 месеца

Наказанието важи за всички мачове, включително и на клубно ниво
Обновена: 26 юни 2014 17:16 | 26 юни 2014 17:14,
39
Наказаха Луис Суарес за 9 мача и 4 месеца
Снимка: Reuters

ФИФА наложи изключително тежко наказание на Луис Суарес за ухапването му срещу Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия.

Нападателят е наказан да не играе в 9 мача за националния отбор на Уругвай, както и 4 месеца да не взима участие в абсолютно никакви официални футболни дейности.

Наказанието естествено важи и за футбол на клубно ниво и така ще засегне участието на Суарес в Ливърпул или в който отбор премине, ако "мърсисайдци" решат да го продадат.

Така практически Суарес ще започне почти по същия начин сезона както и миналата година. Тогава той трябваше да довърши наказанието от 10 мача за ухапването на Бранислав Иванович и пропусна първите 6 мача на Ливърпул от началото на сезона.

Той се завърна в игра на 25 септември в мача срещу Манчестър Юнайтед. Сега обаче Суарес ще започне сезона още по-късно - в края на октомври.

Към наказанието извън игра ФИФА добави и глоба от 100 000 франка.

Наказанието може да бъде обжалвано, което почти със сигурност ще бъде сторено от Суарес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Бобката преди 9 години
Малко му е на тоя сбъркан ***...
29
1
 
2
 
! Отговори
Коко Биийч преди 9 години
Не оправдавам постъпката на *** Суарес..трябва да си *** за да постъпиш на World Cup така и да лишиш отбора от себе сиНаказанието му е напълно заслуженоСещам се обаче как онзи плазмодий Рой Кийн счупи крака на онова момче и прекрати футбола за него и дори и червен не му показа съдията-проституткаА от УЕФА замазаха случаяБлюдолизци са...всичкитеБай-***(или по-скоро Алеко) го е казал преди 200 години: и едните и другите са маскари !
28
1
 
1
 
! Отговори
koleto преди 9 години
НА ТИ ЛИВЪРПУЛ,НА ТИ БАРСА.......
27
3
 
0
 
! Отговори
иву преди 9 години
КАК ЩЕ ГО ЛИШАТ ОТ СЪСТЕЗАТЕЛНИ ПРАВА-ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПАРИ ЩЕ ЗАВЪРТИ СЕГА??? ТУК И ПРОЗЕНТИ ЩЕ ИМА ЗА НЯКОЙ!!! А ПЪК ТОЙ НЕКА СИ ПОХАПВА...
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
предлагам на всички моралисти да ме ухапят, а аз ще им направя едно влизане тип Пепе в краката. После нека осмислят как за счупен крак получаваш 4-5 мача наказание, а за ухапване 4 месеца. Къде е и справедлив ли е критерия!Суарез е гений, а гениите са луди!
25
4
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Зъбльо недоуял се!
24
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Избийте му зъбките и няма да хапе повече!
23
6
 
5
 
! Отговори
Поръчка преди 9 години
За мене сирене по шопски, моля!С повече шопи, че съм гладен.
22
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама този е за психиатрия... Едно е деца да се ухапят, а съвсем друго някакъв пръч да гризе наляво-надясно хората. Че дори го смята за съвсем нормално....
21
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съжалявам, това изобщо не е тежко наказание. Забранява му се да играе футбол до живот и тва е. Нема ама, вън от футбола и толкова.(ако сме нормално общество).
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям късмет, че не му лепнаха 2 години дисквалификация, което на практика значеше да се откаже завинаги.
19
1
 
24
 
! Отговори
магазинер преди 9 години
Тоя не можеш го излъга с менте кренвирш
18
2
 
23
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Строга диета ,и никакво човешко месце.
17
2
 
12
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Пепе го наказаха 10 мача за лудоста му в мача срещу Хетафе! Суарес 4 месеца за ухапване! Нещо не е пропорционално.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как искам този от снимката да ме из****, има много секси физиономия.
15
8
 
17
 
! Отговори
SOS преди 9 години
НА УРУГВАЙСКИЯТ БОБЪР МУ Е МАЛКО НАКАЗАНИЕТО,ТРЯБВАШЕ ДА НЕ ИГРАЕ ПОНЕ ЕДНА ГОДИНА
14
19
 
34
 
! Отговори
dsa преди 9 години
Няма логика за счупен крак да те накажат 3 мача, пострадалият да не играе една година, а тук за някакво тъпанарско ухапване - такава олелия. Наказанието е прекалено тежко!
13
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой беше играл дори на аматьорско ниво след 20-та си година,то щеше да знае, от едно спъване или ритник когато си на скорост те болят краката със седмици,да не говорим за кочовете в Англия където си чупят краката найжестоко. По тази логика Пепетрябваше да бъде осъден на обесване. От ухапванията на Суарес едва ли има някаква болка, за мен това по-скоро е комично, ФИФА се изхвълиха яко с това наказание.
12
15
 
14
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Добър футболист и жалко че тъй сурово е наказан от ФИФА . Имат ли тия от Ургвай добри адвокати да осъдят ФИФА ,че Тенямат наказания за ухапване а си ги съчиняват . Тези от ФИФА нарушиха и те закона на СП като провериха 7 човека от Коста Рика ,а трябва 2 и при съмнения още 2 човека .Суарес не заслужаваше таквоз наказание .
11
19
 
24
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Доста сурово наказание ,ФИФА се подведе под двете голями европейски федерации -Англия и Италия . Хм , преди година или две Моуриньо атакуваше един от треньорите с пръсти в очите и ..... наказание йок .ФИФА е доста корупирана институция .КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ УДАР С ГЛАВА И УДАР СЪС ЗЪБИ ? Мисля ,че по опасно заздравето удар с глава ,а Пепе 1 среща ,а тук 7 мача и 4 месеца на клубно ниво и какво има тук клубният отбор за нарушение във ФИФА !? Двойни стандарти навсякъде . Лицемери .