Роналдо: Тръгваме си с високо вдигнати глави

"Създадохме положения, но не ги вкарахме"
Обновена: 27 юни 2014 07:16 | 27 юни 2014 07:15,
12
Роналдо: Тръгваме си с високо вдигнати глави
Кристиано Роналдо Снимка: БТА

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че играчите на тима могат да си тръгнат от Световното първенство с високо вдигнати глави.

Португалия отпадна от Мондиала, след като победи с 2:1 Гана, но това се оказа недостатъчно, за да бъдат изпреварени САЩ. Двата тима завършиха с по 4 точки, но головата разлика на португалците бе по-лоша заради катастрофалната загуба от Германия.

Самият Роналдо най-накрая успя да се разпише в този турнир, като така вече има три гола в три Световни първенства. Той обаче направи и много пропуски, които се оказаха решаващи.

"Опитахме да дадем най-доброто от себе си в този турнир, но не успяхме. В днешния мач имахме нужда от задължителна победа и я спечелихме", коментира Роналдо след мача.

"Създадохме много положения, но не успяхме да ги завършим. Знаехме, че ако Германия победи с един гол срещу САЩ, ние трябва да победим с четири гола разлика и имахме достатъчно шансове, за да го направим".

"Чувството, с което си тръгваме, е, че беше възможно, защото създадохме достатъчно положения. Заслужаваме повече, но това е футболът".

"Тръгваме си от тук с високо вдигнати глави", коментира Роналдо.

Още за Световното по футбол в Бразилия четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: роналдоМондиал 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
razberete 4e futbola e kolektivna igra.nqmq ronaldo nqma mesi.vtakiva momenti se vijda kolko sa jalki dori i skapite golmastori.
9
0
 
4
 
! Отговори
СМЯХ! преди 9 години
Аре смешки португалски по живо по здраво с английските *** и италианските жабари да си правите компания в някой гей бар...По смешен и трагикомичен футбол не бях гледал през живота си от представянето на тези три "КОЛОСА" на световния спорт.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
koito qde GMO pada na svetovno
7
1
 
7
 
! Отговори
ДОБРОЖЕЛАТЕЛ преди 9 години
Тръгваме си с високо вдигнати гелосани до отказ ***,чеми и с вазелин изотзадзе,хехехе!!!:))
6
3
 
3
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Нормално. Нали все пак отстъпихте своето място на футболните гиганти от САЩ ... :)Мафията ФИФА така е наредила.Футболът е забавление за отклоняване вниманието на масите. Факт !
5
2
 
14
 
! Отговори
WC (world cup) преди 9 години
Роналдо: Тръгваме си с жестоко фризирани глави
4
0
 
11
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Хм , това напускане с високо вдигнати глави -какво означава ,че Роналдо е отишъл на СП да вкара един гол и да спечели един мач и целта е изпълнена и той се връща "победител" с високо вдигната глава ?Много добър футболист и понякога си задавам въпроса ,а а ко ги сменят с Меси ,Роналдо в Барса ,а Меси в Реал -кой от тех ЩЕ БЛЕСТИ ПОВЕЧЕ ?
3
0
 
10
 
! Отговори
токмак преди 9 години
Ако беше реализирал 5-те чисти положения щяхте да останете.
2
0
 
13
 
! Отговори
простотия преди 9 години
Е това му разправям на моя мъж докато виси и шкембелее пред телевизора - разни футболисти, манекенки и певци не трябва да получават милиони, от джоба на всички "некадърни" бачкатори им се плаща,ама простотията не ходи по гората а по хората
1
4
 
22
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Хубавото е ,че си тръгвате (тръгваш) ,а дали с наведени или прави глави няма значение ....поне за мен

Спонсорирани публикации