Суарес се извини на Киелини

"Дано ФИФА намали наказанието ти", отговори му италианецът
Обновена: 30 юни 2014 22:16 | 30 юни 2014 21:28,
5
Суарес се извини на Киелини
Снимка: Ройтерс

Луис Суарес официално се извини на Джорджо Киелини за ухапването му по време на мача между Уругвай и Италия от световното първенство.

След инцидента ФИФА наказа сурово нападателя, като му наложи 9 мача наказание за националния отбор и 4 месеца без никакъв футбол, включително и на клубно ниво.

Според мнозина заради наказанието от Ливърпул най-накрая ще се разделят със звездата си, като основен претендент за него е Барселона. Още преди световното първенство имаше информация, че Суарес се е разбрал за личните си условия с каталунците.

Сегашните спекулации пък са, че Барселона е поставила условие на нападателя да се извини публично и да обещае никога повече да не прави такива инциденти.

"След като бях в къщи със семейството си няколко дни, имах възможността да се успокоя и да размишлявам върху реалността, на това, което се случи по време на мача между Италия и Уругвай на 24 юни 2014 година", написа Суарес в Туитър.

"Независимо от развоя след това и няколкото противоречиви декларации, които изплуваха през тези няколко дни, всички от които бяха без намерението да влияя на доброто представяне на моя национален отбор, истината е, че моят колега Джорджо Киелини получи физическите последствия от моето ухапване при сблъсъка с мен. Заради това: Аз дълбоко съжалявам за случилото се. Извинявам се на Джорджо Киелини и цялото футболно семейство
Обещавам на публичната общественост, че никога повече няма да има подобен инцидент"

Броени минути след публикуването на изявлението на Суарес, Киелини, който преди два дни се изказа в подкрепа на уругваеца,  му отговори също в Туитър:

"Луис Суарес - всичко е забравено. Надявам се ФИФА да намали наказанието ти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не проумявам откъде идват критиките към това момче.Направил ***, даже комична постъпка и всички се нахвърлят върху него.И какво стана с ухапания - в болница ли е или реанимация, застрашена ли му е кариерата.Има такива ***, които близат с бутоните към колената, осакатяват колегите си за цял живот но никой не пише за тях..
3
11
 
40
 
! Отговори
fafasfasfa преди 9 години
Един ден на улицата като попитат за Луис Суарез на всеки човек първата мисъл ще бъде не колко добър футболист е бил а колко долен с мръснишките и грозни номера на терена !
2
8
 
52
 
! Отговори
димитър преди 9 години
По важно е какъв си като човек, футболист е до време...
1
11
 
46
 
! Отговори
s преди 9 години
Е нали уж беше изгубил равновесие, уж в окото го ударил Киелини и ала бала. Поне като вади *** версия, да си я поддържа докрай. Сега съвсем като плазмодий излезе от положението. Изключителен футболист, но мноого долен човек.

Спонсорирани публикации