На Острова разкриха защо Григор преби Мъри

Шотландецът имал бурен любовен скандал 5 минути преди мача
Обновена: 4 юли 2014 07:56 | 4 юли 2014 07:56, Веселина Йорданова
106
На Острова разкриха защо Григор преби Мъри
Анди Мъри по време на тенис мача. Снимка: Ройтерс

Медиите на Острова побързаха да намерят оправдание за загубата, която местният любимец Анди Мъри претърпя от българина Григор Димитров на Уимбълдън.

Както е известно, хасковлията унищожи шотландеца без особени проблеми в три сета, сваляйки го от трона пред погледа на принц Уилям, който на няколко пъти се хвана за главата.

Още по темата
Оказва се, че Мъри е имал лют скандал с приятелката си Ким Сиърс минути преди началото на мача, пише вестник "7 дни спорт".

Основания за подобно твърдение дават някои реплики и псувни на Мъри по време на срещата, които са били отправени към ложата на тенисиста. Там бяха седнали треньорката му Амели Моресмо, неговата приятелка Ким и майка му Джуди.

"Затвори си шибаната уста", псувал Мъри във втория сет, а при 2:4 гейма в третия сет нервите му отново не издържали и той изригнал с думите "5 минути преди шибания мач".

Интригата е подсилена и от това, че олимпийският шампион едва е дочакал края на пресконференцията и веднага е напуснал кортовете.

Още по-странно е, че той не е сменил екипа си с други дрехи, както винаги прави след игра, а просто е нарамил саковете си и се е изнесъл от комплекса.

Самата Сиърс пък излязла от ложата на централния корт още преди да бъде отбелязана последната точка в мача и също е била забелязана да си тръгва сама малко след своя любим.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
21
 
! Отговори
вярно е свидетел съм преди 9 години
Мъри скота викаше на принцесата :млъкни ***, и си затвори устата ......при което андрю принцът искаше да каже нещо но мъри пак повтори ще ви го набутам в устатта и на двамата ....
6
1
 
23
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
Все едно някой ден българския национален отбор по футбол да загуби някоя среща от Англия и родните национали по футбол да мрънкат че това било защото ходели по дискотеки с приятелките си. Тогава Английския национален отбор по футбол ли ще ни е виновен, че българските национали ходят по дискотеки ???????Просто недостойно мнение от медиите.
5
1
 
33
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
Дори и така да е - Григор ли му е виновен на Анди Мъри, че има семейни скандали? По-скоро за тия скандали около звездите пак същите тия медии са виновни. Сега нормално е и Анди Мъри да се ядосва, обаче ние българите горди с Гришата не сме виновни за това.
4
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май скандалът е бил 5 минути след мача.
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бетер турска "работа" все нещо друго им е виновно
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАХАХАХАХХААААА... Онази реплика за ракетата и космоса нали я знаете? Когато падне следващият пък, какво ще измислят?
1
4
 
33
 
! Отговори
алонимен преди 9 години
на кьопав ***, козината му пречи! а с таа лезбиика Моресмо не го виждам да стигне надалеч, и на нея се и беха виновни другите.