Любо Пенев си тръгва от Ботев?

Марин Бакалов се стяга да стане треньор на пловдивчани
Обновена: 5 юли 2014 17:05 | 5 юли 2014 17:04, Георги Пешев
7
Любо Пенев си тръгва от Ботев?
Снимка: Булфото

Селекционерът на футболните ни национали Любо Пенев най-вероятно ще си тръгне от Ботев Пловдив още в началото на следващата седмица, съобщава "Меридиан мач".

Заедно с него Ботев напускат и помощниците му Радослав Здравков, Давид Родригес и Йордан Йорданов-Жан.

Пенев е разочарован от свиването на парите в клуба и от това, че повечето основни играчи са отказали да играят за пловдивчани през новото първенство и си търсят други отбори.

Ръководството дори вече е намерило заместник на Любо в лицето на легендата Марин Бакалов. В същото време защитникът на Ботев Йордан Христов заяви, че няма намерение да напуска клуба.

"Имам договор за две години и за момента няма да напускам клуба. Мисля, че нещата ще се оправят. Всеки ден излизат най-различни информации".

"Може би ще има преструктуриране, но мисля, че по някакъв начин трябва да се абстрахираме от тези неща и да играем", заяви Христов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
33
 
! Отговори
versaux преди 9 години
Любе, лесно е с националния отбор... Имаш договор... нямаш резултати....имаш парички... . Не духаш супата. А да те видим какво можеш га нема парички ! Оти си отиваш от Ботева?
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Селски хитреци. С пари всеки може да направи отбор......
3
3
 
34
 
! Отговори
marti преди 9 години
lubo e edno edro rodopsko gowedo..., nito dobar futbolist.., nito dobar trenor ne stana ot nego.., sega da duxa supata..
2
3
 
35
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-1,Сигурно е останал без въздух от духане на супата,ако имаше въздух сега България щеше да бъде в Бразилия,много добре стана,че единташаков напусна Ботев.
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя пич много равилно си го каза, каза го на България, ама това правило си е валидно в целият свят. "Който ме уважава, ме уважава, които не ме уважава да духа супата".

Спонсорирани публикации