Гредата спаси ЦСКА от домакински резил срещу Зимбру

"Армейците" не успяха да бият молдовците, завършвайки 1:1 в София
Обновена: 17 юли 2014 22:36 | 17 юли 2014 22:29, Друми Георгиев
41
Гредата спаси ЦСКА от домакински резил срещу Зимбру
ЦСКА не успя да бие Зимбру насред София. Снимка: Булфото

Обновеният състав на ЦСКА завърши 1:1 срещу молдовския Зимбру в двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа, състоял се на националния стадион "Васил Левски" в София.

Гостите откриха резултата изненадващо след около половин час игра чрез Алексеев, но натискът на ЦСКА даде резултат и преди почивката Карачанаков материализира центрирането на Василев.

През втората част ЦСКА продължи да бъде по-активният отбор, но така и не успяваше да стигне до голово положение. В 87-та минута българският отбор извади късмет, защото Гросу нацели страничната греда.

Реваншът между двата отбора е след седмица и ще се играе в Кишинев.

Как точно се разви срещата, може да прочетете в Gol.bg

По-рано тази вечер Ботев Пловдив победи Санкт Пьолтен с 2:1. Подробности от мача вижте тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ЦСКАЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Просто сме за никъде!
27
0
 
3
 
! Отговори
Никола преди 9 години
Колко мъдро Левски не се натисна за Европа, при тази смяна на 2/3 от играчите на нашите отбори, няма как да се направи отбор за 2 седмици . Нормално е да ни блъскат анонимници, които обаче си имат обиграно отборче. А този път май чорбата наистина ще я закрият, без лиценз и пари няма отбор!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА не могат да бележат и Зимбру на контри щяха да ги бият.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има треньсри, може би има и футболисти, но какво от това?!
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откакто ФК "Чорни" с. Подуяне паднаха от азиатският "Иртиш" се отказах да следя мачове с БГ и подуянско участие.
23
0
 
18
 
! Отговори
tribun преди 9 години
Погледнете с какви отбори играем и не можем да бием,освен Лудогорец всички останали отбори са гола вода,освен това едно време всички знаехме имената на всички футболисти от ЦСКА,Левски,Славия и т.н,сега от честите трансфери имената не можем да запомним на футболистите,в България в момента няма БФС,няма треньори,няма футболисти,дано от юношите до 20 години да изкочат качествени футболисти и успех им пожелавам на еврпейското.
22
12
 
3
 
! Отговори
с. преди 9 години
До истинатаболиЧе в тъпия Разград освен да се почесвате под шалварите друго няма какво да се прави!Затова всички са на мача!Освен това доста хора ходят за да покажат вярност към Домуз бей!Нали в тия градчета се знае всичко!Няма да те видят на стадиона и може да си търсиш работа!А за фенската маса и на Левски и на ЦСКА може само да мечтаете,пич!
21
0
 
14
 
! Отговори
стига излагации преди 9 години
До Анонименкрайно време е да махнеме рома Томов и празноглавия Стойчо
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦЕСЕКАР СЪМ,НО ЦСКА Е ЕДНО ГМО ОТБОРЧЕ,НАЙ МРАЗЯ ДА ГЛЕДАМ ФУТБОЛИСТИТЕ КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СПИРАТ ТОПКАТА,И ТВА Е СИНДРОМ НА ЦЯЛАТА А ГРУПА,ТО НЯМА ТАКИВА КУЦИ КОНЕ,СЕЕДНО РИТАТ КАМАНИ ТОЛКОВА ТЕЖКА ИЗГЛЕЖДА ТОПКАТА,КВИ СА ТЕЗИ ДЕТО ГИ ТРЕНИРАТ НЕЗНАМ? ТО ТРЯА СИ СЛЯП.ТВА Е РАЗХИЩЕНИЕ НА ПАРИ,С ТЕЗ ЗАПЛАТИ ЩЕ НАПРАВЯ ЗА 10 ГОДИНИ ОТБОР ОТ БЪЛГАРСКИ МОЧЕТА И ТО ДОСТА СИЛЕН
19
8
 
18
 
! Отговори
истинатаболи преди 9 години
Столичните ни грандове, чийто фенове се бият гордо в гърдите, че са многобройни може заслужено да се скрият някъде. В 33 хиляден Разград на мача с Дюделанж се събраха 5 500 човека, а днес на мач на ЦСКА в милионната ни столица едва го докараха до 8 000. Закривай..
18
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още ли се разправяте за Левски и ЦСКА?? Лудогорец ги направи смешни тези две отборчета.
17
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Левски утре от колко часа е мача в лига Европа дано бият все пак сме българи
16
16
 
6
 
! Отговори
злостър преди 9 години
Абе *** и други разбирачи,от къде знаете ,че ако тази греда беше влезнала като гол събитията нямаше да претърпят пълен обрат в полза на ЦСКА.Нима *** не сте виждали подобни неща???????????????????
15
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 13По комунистически отбор от вас няма,бе,рогати.Всичките ву ръководители са агенти на комунистическата ДС.всиките ви прославени футболисти преди 1989 размахваха карти на сътрудници на ДС.вие сте най-скапания и продажен отбор в историята на България.Винаги сте били отбор на полицията,после на милицията,мамка ви ушева.Вие сте срам за името на най-достойния Българин,Васил Иванов Кунчев!
14
0
 
21
 
! Отговори
Фенът 2 преди 9 години
ЗАЩО ЦЯЛА ГОДИНА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ, ВЗИМАЩИ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ СЕ БОРЯТ ЗА ЕВРОПА?!.. При положение , че отпадат още при първия.... максимум втория съперник.. все едно са точно полу- аматьорските отборчета от Уелс , Северна Ирландия или Андора ?! И после се сърдят , че започвали много рано... началото на Юли... от първия квалификационен кръг с най големите слабандраци.. АМИ КАК НЯМА ДА ЗАПОЧВАТЕ , БЕ , НЕЩАСТНИЦИ.. КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА БИЕТЕ ОТКРОВЕНО СЛАБИ ОТБОРИ И ДА ВЗЕМЕТЕ ТОЧКИ ЗА КОЕФИЦИЕНТА НА БГ!!
13
15
 
13
 
! Отговори
Телюга преди 9 години
Къде мога да сваля репортажа от евро мача на леффскито? Бързо че ми е важно!
12
1
 
8
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Всеки втородивизионен немси клуб, може да ви уреди челно място, и по една топка със афтограф за спомен.
11
1
 
26
 
! Отговори
Фенът преди 9 години
.... Какво се дърляте на тема "Левски" и ЦСКА , бе , смешници ?!?! НЕ виждате ли , че целия ни клубен футбол.... Начело точно със смехотворните "грандове" Левски и ЦСКА са ТОТАЛНА ПЪЛНА СКРЪБ?!?! Едните отпадат от "Иртиш" и "Сараево" , а другите от "Мура" и сега ще отпаднат от "Зимбру" , почти съм сигурен!!! Единствения ни отбор , който става за нещо в Европа е "Лудогорец".... слепи ли сте?!?! И тук искам да попитам - ЗАЩО ЦЯЛА ГОДИНА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ, ВЗИМАЩИ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ СЕ БОРЯТ ЗА ЕВРОПА?!?!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гредата ги спаси от заслужена загуба...
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-голяма радост е когато ви закрият жалкото комунистическо отборче!И се радвайте,ако не продължите,че ще ви напълнят здраво кошницата!Всичко се връща чорбета!Хайде стискам ви палци:)

Спонсорирани публикации