Гонзо бие шута на Мурсия при нова издънка

В следващите два мача "сините" играят с Локо София и "Берое"
Обновена: 29 юли 2014 17:09 | 29 юли 2014 17:09,
14
Гонзо бие шута на Мурсия при нова издънка
Снимка: Булфото, ахрив

“Левски” ще остане без треньор, ако "сините" загубят и от “Локомотив” София. Двата отбора играят този уикенд на "Герена".

Както е известно, “Левски” стартира с домакинско равенство с “Локомотив” Пловдив (1:1), след което загуби от ЦСКА (0:2) и така "сините" са на предпоследно място в класирането.

Това разклати сериозно стола на Пепе Мурсия, който получи кредит на доверие от страна на Георги Иванов-Гонзо, но Гонзо едва ли ще преглътне и провал срещу столичния “Локомотив“, след което предстои и гостуване на “Берое” в Стара Загора.

При нови издънки в следващите два двубоя сезонът за “Левски” ще бъде провален, преди да е започнал, и напрежението върху играчите отново ще се покачи.

Възможно е Гонзо отново да стане треньор на “Левски” или да стане актуално името на Димитър Димитров – Херо, който в момента е без работа. Заговори се дори и за Едуард Ераносян, който и преди това е бил спряган за „Герена“.

Повече спортни новини четете в сайта на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: левскиПепе Мурсия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
re преди 9 години
Треньорът сигурно има своята вина?! Питам се обаче, докога без вратар???!!! Може би вече 3 или 4та година в отбора няма един читав вратар?!! Так нареченият Пацо Тигъра е за Видима. Блажевич - средна хубост. Стефано - освободен отвсякъде. Македончето - гол от центъра. Толкова ли беше трудно да се даде шанс на Мишо, поне класа над всички изброени дотук. Докога?!!!!!!!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЪБЛИЧАЙ И ДАВАЙ СЛЕДВАЩИЯ
9
0
 
8
 
! Отговори
Бай Кольо преди 9 години
А на Гонзо кой ще бие шута?!На всички е ясно, че от години на Герена решенията не се взимат от треньора.И да вземат да изгонят псевдозвездите и т.нар лидери и титуляри - аман от продажници.
8
1
 
4
 
! Отговори
фен преди 9 години
Не мисля , че езика е бариера.Само в Левски и ЦСКА от всеки кофти мач , се прави трагедияДа сте чули нещо от Лудогорец или Литекс?.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да изкажа мнение и да питам друг мисли ли така?1.Чужд треньор е кофти избор - езикова бариера, не може да влезне в духа на играта /да нахъсва/ на всичко отгоре нашите мърди нямат и физическа подготовка и изискванията на треньор чужденец им се струват нечовешки,затова и жънем успехи на всички футболни форуми и като клуб и като държава.2.Аман от вечно готовите ново-стари треньори:Херо,Гонзо,Балъков,Вуцов,Кокала,Ероносян и т.н.3.Искренно ме яд за Петев.4.Стига селекция на парче!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мурсия няма вина, с такива футболисти - толкова, намерет един свесетн реализатор и закответе божинов на скамейката, също ви и трябва поне един човек в средата на терена, Прохазка не върши работа, а Гаджев е на години и е дефанз.халф. нека батков се изръси един-два милиона и резултатите ще дойдат. в противен случай нека гоноз обяви, нулева година и да налагат младежите, лошо няма
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само тренера има вина за случващото се. В ръковоството и в отбора на Левски има много хора, които не им е там мястото. Като се почне от издънките на Иво Тонев (които са често срещани в цялата му кариета като ръководител), та се стигне до разни футболисти, които изобщо нямам нищо левскарско в себе си. Просто много хора трябва да си отидат от този отбор, за да започнат да се получават нещата.
4
0
 
4
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
До vlady Така е ! И в " Б " група се играе добре и се печелят купи .
3
3
 
11
 
! Отговори
фен на Левски преди 9 години
Пишете глупости.От месец треньор,играчи от няколко дни и два мача , само футболен лаик може да пише и мисли така.И оставете играчите и треньора на мира.*** разбиращата от футбол ДРАСКАЧИ.
2
0
 
18
 
! Отговори
No comment преди 9 години
Гонзо разбирача
1
0
 
25
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Той Мурсия е виновен, да ти имам и бг футбола

Спонсорирани публикации