Левски с първа победа за новия сезон

Сините биха Локо Сф с 1:0
Обновена: 2 авг 2014 22:30 | 2 авг 2014 22:12,
7
Левски с първа победа за новия сезон
Снимка: БТА

Левски победи заслужено Локомотив София с 1:0 в среща от третия кръг на родната "А" група, състояла се на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Момчетата на Пепе Мурсия бяха по-добрият отбор през първото полувреме, но така и не успяха да стигнат до чиста голова позиция след пропуска на Валери Домовчийски в самото начало на двубоя.

Левски откри резултата веднага след почивката чрез Роман Прохазка, който се възползва от центрирането на Минев. Секунди след това Аниете направи непростим пропуск на празна врата, стреляйки неточно с глава.

До края на срещата и двата отбора не предложиха качествена продукция, но победата осигури на Левски актив от четири точки, което праща тима на пета позиция във временното класиране. Локо остава с три пункта на сметката си.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Прякор, но е станал нарицателно име за Апостола и когато се говори за този най-велик българин се употребява много повече от истинското му име! Когато стане въпрос за Апостола всички от най-обикновения човек до Президента го наричат Левски! За това синия отбор трябва да си смени името, иначе постоянно се извършва гавра с него, пример: Левски бе прегазен от Локомотив Сф или Левски закупи еди кой си играч, Левски надви Берое! Ето защо никъде по света няма футб. отбор кръстен на национ. си герой!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 5 Васил Кунчев - Левски от лъвски скок е прякор
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха, Гонзалес щял да маха Мурсия. абе ало. и дел Боске и Мауриньо да дойдат все тая бе. тая дивотия не спира на ГеренЪт. това вече ми прилича на *** на Герена. викнете Херо бе, ама той няма да ви се хване на простотиите никога. на Герена стана гадно - привличат треньорите, обещават им спокойствие и после ги махат като мръсни котета.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде сега всички в СИНСИТИ да отпразнувате победата над този Гранд :)))

Спонсорирани публикации