Григор Димитров отпадна на полуфиналите в Торонто

Българинът загуби от Жо-Вилфред Цонга с 4:6, 3:6
9 авг 2014 23:42, Друми Георгиев
53
Григор Димитров отпадна на полуфиналите в Торонто
Цонга спря устрема на Григор в Торонто. Снимка: Ройтерс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна на полуфиналите на силния турнир от сериите "Мастърс" в Торонто, след загуба с 4:6, 3:6 от французина Жо-Вилфред Цонга.

Димитров изигра добър първи сет, но в деветия гейм пропусна пробив и въпреки достигнатите четири възможности да го върне, не успя да се справи и Цонга затвори сета при 6:4.

Още в самото начало на втория сет българинът допусна пробив на нула и неговият съперник поддържаше разликата от два гейма, за да пробие отново в деветия гейм за крайното 6:4, 6:3 в своя полза.

Григор Димитров завоюва 360 точки за световната ранглиста и около 148 000 щатски долара от наградния фонд.

Как се разви срещата, вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не сте прави, тоя сайт трябва да го напише в такъв стил: "Най-добрият тенисист в българската история - Фамозен ***, гордостта на народа от турски произход, спортиста с гоямуто сърце, помогна на цветнокож играч да почувства радостта от победата и щедро му подари мача. Вероятно причината е рускинята с украински корени и големите очи, пред която, нашето момче защитава, честта на българския мъж! Още веднъж показахме на света, че парите и победите нямат значение, когато си ***"
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поздравления за Гришо! Хайде следващия турнир очакваме повече!
17
22
 
11
 
! Отговори
лол преди 9 години
Гришка, престани да срамиш България пред света! Пробвай с тенис на маса.
16
2
 
3
 
! Отговори
NOTICEMESENPAI преди 9 години
HATERS GONNA HATE ;)
15
12
 
6
 
! Отговори
Фен преди 9 години
МАЧКАЙ ДРИШООООООО!!!!!!!!!!!!!!!
14
5
 
16
 
! Отговори
1 преди 9 години
Хаааахахха чета и се скъсвам на коментарите тука. Злобарите само дочакаха да отпадне и изпълзяха. Разбира се почти никой не е гледал и половин час тенис в живота си. Тцонга в момента е в такава форма, че може да бие и двама топ играчи едновременно. Очаквано изгуби след като му е труден съперник. Но някой ден ще се промени.
13
29
 
6
 
! Отговори
нина стоянова преди 9 години
Мария по-добре да се огледа наоколо, защото едва ли Григор я заслужава. Нищо против него като човек. Мисля че е чувствително и добро момче, но точно там е проблемът. Той си е едно хлапе все още докато Мария е зряла, реализирала се жена. Смятам че един мъж като Николай Бареков би и подхождал повече, защото е силен, смел и уверен. Победител, мъжествен.
12
14
 
7
 
! Отговори
Shopa преди 9 години
Левак отсекъде
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришо е страхотен и го гледам винаги, но днес определено не му бе ден. Успех за напред!
10
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цонга в сравнение с Гришо е мъж и боец. Гришо е много прехвален. Толко си може момчето. Като изключим победата му в Мадрид срещу контузен Джокович, той не е победил нито един сериозен съперник. (Мъри не е сериозен, защото е статичен играч).Щом срещне някой силен и подвижен играч Григор се насира и се предава без бой както днес.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, баровец ли си, какъв си, тая глупост я написа и под миналата статия за Григор. Айде измисли нещо по-оригинално, че тая простотия вече се изчерпа. Седял си в някоя ложа, ама после си се събудил.
8
23
 
7
 
! Отговори
баровец преди 9 години
Чудех се на групата пияни фенове на Дришу, разносвачите на пици, които си мислеха че са на мач и крещяха здраво от 3 етаж, щото нямат парички за повече. Аз си бях седнал в ложата и си пиех уискито и се дистанцирах
7
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, айде стига с това "***", колко бил зле, как нивото му било никакво и прочие тъпотии. Той и първи да стане, пак ще сте намери някой да го обиди. Ако може хора с умствен капацитет на настъпан здравец като номер 6 да не коментират. Благодаря :D
6
4
 
9
 
! Отговори
wtf преди 9 години
фен съм на гришо но ако играе както тази вечер по добре да не гледам мачовете му
5
21
 
10
 
! Отговори
expert преди 9 години
Дришу игра не като 7, а като 157 в ранглистата. Черния го разби направо със сервиси и уинъри. Ами това му е макса, нивото му е на турнирче в Букурещ
4
12
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
До всички АНТИ-Българи , чатаци , *** и *** ! Представителя ви Цонга (кафявия) спря Джокович и Анди Мъри преди Григор .....така че тук нищо не можете да кажете по въпроса ......само както винаги пак ще се излагате хахаах БРАВО ГРИШО !
3
9
 
15
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Ще го спират на полуфинали и т.н. още малко :) Малко опит и стаж още и ще видим кой ще го спре ! УСПЕХ и само напред Гришо @
2
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Загубил - загубил, голяма работа. Не може само да печели я. Обаче усещам как троловете сега ще се *** от кеф и ще потекат реки от слюнка.
1
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, заработи ми парички кауня- то не е като да се ежиш на 50-я в света и тука да го хвалите, колко е ГОУЕМ. Тъпче кобила 1.9м. с 45 номер табани и го наливате, колко бил преуспял, коментарите се трият и ако гласуваш против положителен коментар- след час са изчистени минусите! Ае честит ми бан, че не казах добра дума - отивам да си купя спрей и да пиша по стените : "***- ***"

Спонсорирани публикации