Падението за Пиронкова продължава

Цвети отпадна още след първия си мач в Ню Хейвън
Обновена: 16 авг 2014 10:07 | 16 авг 2014 08:14, Елка Василева
11
Падението за Пиронкова продължава
Цветана Пиронкова. Снимка: архив, Reuters

Падението за първата ракета на българския тенис при жените Цветана Пиронкова продължава с пълна сила, след като нашето момиче отпадна и на старта на турнира в Ню Хейвън.

Българката загуби в първия кръг на квалификациите от италианката Франческа Скиавоне, която стигна до успеха след 7:6(3), 6:4.

Така вече почти три месеца пловдивчанката не може да ни зарадва с успех.

Нашето момиче се намира в серия от 6 поредни загуби в последните турнири, както и в преките двубои с италианката.

Последният успех за нашето момиче бе на "Ролан Гарос".

Първият сет започна с пробив за пловдивчанката, след което обаче той бе веднага върнат и двете си взимаха подаванията до края на сета, като в крайна сметка се стигна до тайбрек.

В него Цвети стартира с минипробив и резултатът вървеше до равенство до 3:3 точки, след което нашето момиче не взе нито точка до края на тайбрека.

Вторият сет започна с пет поредни пробива - 3 на Скиавоне и 2 на Пиронкова, като до края нямаше нито един пробив и така Франческа стигна до крайния успех.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Цветана Пиронкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
3
 
! Отговори
То щото преди 9 години
с написването на такава "статия" някой много се издига..... Ние сме единствената нация която се плюе и си пречи без причина, ей така за спорта.
8
5
 
2
 
! Отговори
Хормоника преди 9 години
Искам дете от Коки!!!!
7
2
 
5
 
! Отговори
до коки преди 9 години
Ти да не си някой "недооценен"гей бе
6
1
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Не руски а турски
5
10
 
6
 
! Отговори
Коки преди 9 години
тая е толкова просто селско парче, че ако се погледне в огледалото, ще се удари с ракетата по главата .. и така няколко пъти
4
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пенета е добра така че не разбирам за какво "падение" става дума.По-добре кажете нещо за оакания аскувски *** .....който само дава изявления от трибунитедокато неговите колеги играят тенис.
3
7
 
8
 
! Отговори
Юлиян преди 9 години
За какво падение говорите и пишете бе , платени руски *** ,...това момиче само ,че е достигнала до турнир е успех.....или вие само може да хвалите Русия и комунизма....нещастници
2
6
 
15
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Не разбирам такива "умници"/със всичките им дипломи, претенции за интелигентност и гордо самочувствие/, ,които употребяват думи от чудния български язик, без да мислят! Или се мислят за много оригинални........? Ц.Пиронкова би следвало да даде под съд този ***, написал заглавието на горната статия !!! Що означава "падение" ? То е нравствено разложение,упадък! Но упадък със морално изражение. Проклет бъди мръснико! Ти, написал подобно нещо за една трудолюбива жена !!!!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пиронкова винаги е била с големи амплитуди в представянето си. Освен личните качества на състезателя, в тениса е много важен и екипа - треньор, лекар, масажист, готвач ако щете. Кадърни се намират трудно, не всеки е навит да води чергарски начин на живот. Рано й е да се отказва, все още заработва добри пари.