Нанков: ЦСКА при "Титан" бе под нулата

"Не може човек, който умишлено щеше да фалира клуба, да дава съвети"
26 авг 2014 17:14, Георги Пешев
0
Нанков: ЦСКА при "Титан" бе под нулата
Снимка: Булфото

"Не може човек, който е бил на 12 часа от това умишлено да фалира клуба и да го закрие, да дава съвети как да се управлява ЦСКА, как да се погасяват задълженията оставени от тях към всички", заяви Анатоли Нанков в интервю за официалния уебсайт на "червените".

Помощник треньорът на Стойчо Младенов говори много по наболелите теми в ЦСКА, разкривайки любопитни истории от управлението на "Титан".

Нанков се изказа именно като отговор на интервю, дадено от един от бившите собственици на ЦСКА през миналата седмица.

Ето какво сподели Анатоли:

"Започнахме четвърта година в клуба, с малки прекъсвания. Единствено съм бил помощник в щаба на Стойчо Младенов. Обстановката ми е позната, нищо ново, но никога не е било толкова трудно, колкото в изминалата година, както за треньори, така и за футболисти и ръководство".

"Всички знаем, че ЦСКА започна не от нулата, а от под нулата във всяко едно отношение - финансово, спортно-техническо, организационно. Имало е много тежки моменти в клуба, но определено един от най-трудните моменти бе при старите собственици".

"Не толкова, че не се плащаше на служители, треньори и футболисти, но отношението им към спортно-техническата работа и всяка една дейност в клуба. Всичко беше толкова непрофесионално от тяхна страна. Случаи много, аз книга мога да напиша от куриозни случки, които нямат нищо общо с професионалния футбол".

"Сещам се, когато поискахме от разпадащия се тогава Локомотив Пловдив (през 2012 година) двама футболисти - Михаил Венков и Сержиньо, но нашите собственици казаха, че не можем да вземем само двамата, защото били в пакет - общо седем футболисти".

"Така се били договорили с президента на пловдивчани. Ние не искахме другите пет футболисти, но те ни успокоиха, че дори и да не харесаме останалите, можем да ги освободим по всяко време, без никакви финансови претенции от тяхна страна. Но сега се оказа, че истината е друга".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари