Злато и бронз за ансамбъла ни по художествена гимнастика

Момичетата спечелиха отличията на Световната купа в Казан
Обновена: 7 сеп 2014 14:21 | 7 сеп 2014 13:51, Елка Василева
21
Злато и бронз за ансамбъла ни по художествена гимнастика
Снимка: архив, Булфото

"Мила Родино, ти си земен рай" прозвуча не къде и да е, а руския град Казан и то на състезание от Световна купа по художествена гимнастика в чест на златния медал на нашия ансамбъл на съчетанието с топки и ленти.

Момичетата на Ина Ананиева в състав Михаела Маевска, Ренета  Камберова, Цветелина Найденова, Христиана Тодорова и Цветелина  Стоянова не трепнаха в своето изпълнение и получиха оценка 17.650 точки, като поделиха златния медал с отбора на Беларус.

Бронзът остана за Русия с оценка 17.600 , макар че играха с вързана на панделка лента половин съчетание.

В съчетанието с 10 бухалки България отново игра без грешка и спечели бронзовия медал с оценка 17.550. Първи тук стана  отборът на Русия с оценка 18.600 , а среброто спечели Беларус с  оценка 17.650. 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
ура преди 9 години
Трудът се възнаграждава.
5
0
 
9
 
! Отговори
ina преди 9 години
Браво на момичетата!Едва ли има българин ,който да не се радва на българкия химн в международно състезание, искренно желая успех на момичетата, но без той да е обвързан с това че някои от конкурентите им е сгрешил, нека да бъдат толкова добри, че никой състезател да не греши и те пак да са първи!
4
0
 
2
 
! Отговори
ант преди 9 години
не
3
0
 
44
 
! Отговори
Ура преди 9 години
Браво на наште! Обичам добрите новини! Обичам българи и българки, които си вършат съвестно работата! Ей такива хора, които с професионализма ни прославят по света, трябва да има по първите страници, а не ония крадливи ***, политиците!
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето нещо прекрасно!Поздравления! Гордея се с вас, прекрасни деца!Но защо съм само аз тук, където се случват хубавите неща и те не се дължат на нищо друго, а на личните качества на състезателките и техните треньори!?Разбира се и на родителите им!Поздравления, вие сте днешната ми радост в този мръсен свят!
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поздрави за нашите момичета!Що се отнася до град Казан, днес може и да е руски. А чий е бил преди векове?