"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016

Българите взеха победата в края с 2:1
Обновена: 9 сеп 2014 21:08 | 9 сеп 2014 21:07, Георги Пешев
71
"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016
Снимка: архив, Булфото

Футболните "лъвове" на България удариха Азербайджан с 2:1 в Баку и започнаха с победа европейските квалификации за първенството във Франция след две години.

Така родните ни национали записаха ценни три точки към крайната цел - Евро 2016. В нашата група "Н" са още отборите на Италия, Хърватия, Норвегия и Малта, като първите два състава в крайното класиране се класират директно на финалите, третият играе бараж.

"Лъвовете" поведоха в резултата след гол на Илиян Мицански през първото полувреме, азерите изравниха след попадение на Дмитри Назаров след почивката, в края на мача резервата Венци Христов опъна мрежата на домакините и ни донесе победата.

Като цяло родните ни национали контролираха мача, но не показаха възможностите си, създадоха малко голови положения, но все пак се възползваха максимално от тях и заслужено България започна с победа.

Така Боби Михайлов ще остане изключително доволен от спечелените три точки, тъй като преди срещата обяви, че и равенството ще го задоволи.

Трябва обаче "лъвовете" още по-силно да пожелаят тези еврофинали, тъй като вече цели десет години не сме били на финалите на голям футболен форум.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
10
 
! Отговори
Area 51 преди 9 години
Благодаря за победата.Гордея се,че съм БЪЛГАРИН ,браво!
28
8
 
6
 
! Отговори
Мъка българска преди 9 години
Мъка, мъка българска, добре, че Бог подари победата на България, иначе трябваше да се задоволим с равенство или да преглътнем загуба.
27
4
 
7
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Бас държа , че си травестит.
26
3
 
9
 
! Отговори
тт преди 9 години
Вижте какво.. аз също искам националния отбор да побеждава и да се класира на големи форуми, но фактите са такива че от доста време пропускаме световни и европейски първенства и основната причина за това е не само в слабото ни първенство и играчи. Основния проблем е че селекционера не селектира правилно играчите, според мен по користни причини, по-долу съм го споменал и пак питам защо гаджев игра вместо златински , много ви моля ...искам някой да ми отговори на този въпрос .
25
5
 
27
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Абе ей, мишки недъгави, нали знаете, че вече няма "слаби" отбори? Знаете ли какви играчи играят за Португалия? А Португалия падна с 0:1 от Албания! Забележи "Албания" - и какво да кажем за Роналдо и компания?Германия едва биха Шотландия с клизма. Знаете ли, че Русия едвам направиха равен точно с тия, които НИЕ от БЪЛГАРИЯ бихме? Знаете ли, че Сърбия падна именно от тия? Мога да изброя още добри отбори, които са се проваляли точно на тоя стадион, но ние... от БЪЛГАРИЯ успяхме!
24
6
 
10
 
! Отговори
тт преди 9 години
Явно една мижава победа и то срещу азиатски противник може да ви заслепи, пак питам защо дяков и златински не бяха в халфовата линия , а на мястото на златински беше гаджев, гаджев на базата на какво играе в национала , левски ли е напред в класирането или какво , или гаджев прави неземните игри, за апата същата работа , видя се че и в този мач тия буфери бъркаха нонстоп.
23
3
 
16
 
! Отговори
Фен преди 9 години
До тт:Абе пич-гледай си кефа!Както написа някой преди мен "По-добре грозна победа,отколкото красива загуба".К'ви мениджери?!Футболист на Берое донесе победата,какъв Левски,ЦСКА и бля,бля.В заключение-лош терен,тежко време,първи мач и то като гости.Фактори оказващи влияние.Браво на Любо-правилни и тактически смени донесли победата!Успех на момчетата и както учат децата в забавачницата:"Който се мъчи-той ще се пъчи!".БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!!!
22
3
 
7
 
! Отговори
до smyrt za BATETO преди 9 години
Тези 14 евро за тоалетна хартия ли ги пазеше? Е ,нищо, ще си бършеш *** с листа от коприва. Нали така си свикнал?
21
3
 
14
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Аз така направих грешката преди няколко години, румънците ни водеха 2:0 до 80-тата минута и смених канала, а като чух от блоковете да викат гол, докато върна на мача, Марто Петров им беше мушнал два гола за една минута. :)
20
10
 
5
 
! Отговори
разбирач преди 9 години
Лъвовете за малко щяха да гризнат дървото. Вие май сте гледали друг мач, а и снимката е от друг мач. Днес, за пореден път се излагате!
19
11
 
10
 
! Отговори
тт преди 9 години
Не се залъгвайте хора, това нашето ако е отбор аз съм Нийл Армстронг, не може с футболисти като гаджев, апата , мицански, минев, г. илиев и още дузина футболисти в треторазрядни първенства да са национали, защо в центъра на терена не играха дяков и златински , които се познават отлично, защо г. терзиев не е в отбора, защо страхил попов липва, защо не се даде шанс на чунчуков от ботев,защото мениджърските интереси са на първо място, както винаги а и трябва да има поне по един куц от левски и цска
18
5
 
32
 
! Отговори
запалянко преди 9 години
Само краен нихилист може да злобее от тази победа. БРАВО ,МОМЧЕТА! Успех и самочувствие! Накарайте и най- силните да се страхуват от вас , защото сте БЪЛГАРИ! Сами сме срещу целия свят и затова сме силни. Народът на България е с ВАС!
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъкмо бях готов да прецъквам в края и наш'те вкараха
16
5
 
22
 
! Отговори
fripp преди 9 години
Важна победа все пак. Без значение играта. В крайна сметка от 50 страни в Европа на първенството ще се класират почти половината. По-голям шанс от това - здраве му кажи. Ако и сега нямат топки да се класират със сигурност ще си останат само по масите в чалготеките, но не и във футболната история. И ще станем като унгарците - никакъв национален футбол от 1986г. Желая им успех.
15
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори и да не се класираме ще е добре да излезем от 4та урна, за да можем да имаме реален шанс на следващите квалификации.........
14
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българският кошмар на Берти Фогст продължава. :)
13
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съдията си беше загубил жълтите картони, но ги намери, когато трябваше да покаже на Гаджев.
12
22
 
7
 
! Отговори
пурко преди 9 години
Чист късмет. С такава игра срещу италия,хърватска и норвегия нямаме шанс. Т.е. борим се за 4-то място
11
3
 
37
 
! Отговори
!@#$% преди 9 години
Мнението ми е,че не играха много добре,но крайно време беше да постигнем грозна победа,защото ми е омръзнало от красиви загуби.Все пак не играем срещу кой знае какъв отбор и трябва да се стягат. Надявам се че с течение на мачовете играта ще се подобри и че ще изненадаме много от фаворитите.БРАВО!НАПРЕД И НАГОРЕ!
10
7
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
хапченцата ***

Спонсорирани публикации