"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016

Българите взеха победата в края с 2:1
Обновена: 9 сеп 2014 21:08 | 9 сеп 2014 21:07, Георги Пешев
71
"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016
Снимка: архив, Булфото

Футболните "лъвове" на България удариха Азербайджан с 2:1 в Баку и започнаха с победа европейските квалификации за първенството във Франция след две години.

Така родните ни национали записаха ценни три точки към крайната цел - Евро 2016. В нашата група "Н" са още отборите на Италия, Хърватия, Норвегия и Малта, като първите два състава в крайното класиране се класират директно на финалите, третият играе бараж.

"Лъвовете" поведоха в резултата след гол на Илиян Мицански през първото полувреме, азерите изравниха след попадение на Дмитри Назаров след почивката, в края на мача резервата Венци Христов опъна мрежата на домакините и ни донесе победата.

Като цяло родните ни национали контролираха мача, но не показаха възможностите си, създадоха малко голови положения, но все пак се възползваха максимално от тях и заслужено България започна с победа.

Така Боби Михайлов ще остане изключително доволен от спечелените три точки, тъй като преди срещата обяви, че и равенството ще го задоволи.

Трябва обаче "лъвовете" още по-силно да пожелаят тези еврофинали, тъй като вече цели десет години не сме били на финалите на голям футболен форум.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
18
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Браво на Козмин Моци! Националът ни ще си остане с "грандоманските" победи над аутсайдери като Азърбейдажан и 3-ти в групата.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Под ние имаш предвид себе си вероятно *** !
7
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В мача имаше две изненади- страхотния гол на азерите и втората, приятна изненада беше упоритостта на нашите, които до дупка преследваха трите точки и ги постигнаха.
6
13
 
23
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
Вече два квалификационни цикъла сме предпоследни!!!Ние вече 25 години сме кръгла нула! Във всичко!Вече 10 и повече години нищо не играемИмаме разгромни загуби от слаби отбори - спомнете си Евро-2004, квалификациите, бият ни където ни хванат! Няма играчи, камо ли звезди, нямаме нищо, стадионите са ни от 19 век! Михайлов и Ко са едни лапачи и нищо не са свършили за футбола. Всичко е толкова зле, че няма закъде вече!Спомнете си как падахме от Дания, Швеция, Чехия, как се мъчим срещу Грузия, Албания, Азербайджан, Малта и т.н. Нямаме воля, психика, хъс, няма морал!
5
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След края на квалификациите чалгарите *** отново ще гледат като ***, нищо че сега са били някакво отборче.
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българи юнаци :) Честита победа.
3
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип беше доста рехав мач, но все пак показаха характер и до последната минута търсеха победата.
2
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво българи!
1
4
 
43
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Българи юнаци!

Спонсорирани публикации