Вратар провали ЦСКА във Варна

Армейците завършиха 1:1 с "Черно море"
13 сеп 2014 19:37,
4
Вратар провали ЦСКА във Варна
Снимка: БТА

ЦСКА извъртя 1:1 с "Черно море" във Варна и така черната серия на армейците на стадион "Тича" продължава.

Червените вече нямат победа над "моряците" цели осем поредни шампионатни срещи, като в тях са записали три загуби и пет равенства.

За последно ЦСКА си тръгна с трите точки от Варна на 20 април 2008 година, когато червените удариха с 2:0 "моряците" с голове на Ней.

Попадението за гостите заби Жоан Рибейро през първото полувреме, точката за домакините донесе Живко Петков в края на мача. Вина за този гол носи изцяло Якуб Дивиш, който сгреши непохватно и позволи на Петков да му опъне мрежата.

Трябва да се отбележи, че домакините имаха сериозни претенции за дузпа, за игра с ръка на Тончи Кукоч, при резултат 0:0.

Като цяло армейците контролираха срещата, но подцениха последните минути, Дивиш направи сериозна издънка и така "моряците" си взеха точката. Така ЦСКА продължава да е лидер, но вече само на две точки пред Лудогорец.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: черно мореЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
Христов преди 9 години
То винаги вратаря е виновен.Ами тези пред него които допускат топката да е толкова близо?Или ,ако бият за вратарите никой не се сеща.Но паднат ли ,ууууу вратаря е виновен.
1
1
 
12
 
! Отговори
Етх преди 9 години
Мачовете са винаги уредени на точен резултат. С какво ще се плащат заплатите на двата отбора, на администрацията. Какво стои като производство зад Черно море и ЦСКА и не само зад тези два отбора. Нищо не стои, само някакви имена. Всичко е под масата. Затова няма футбол, а само нагласии и пране на пари

Спонсорирани публикации