Луис Енрике: ПСЖ е кандидат за спечелване на ШЛ

"Парижани са опасни и без Златан Ибрахимович", увери треньорът на Барса
Обновена: 30 сеп 2014 09:33 | 30 сеп 2014 09:33, Друми Георгиев
0
Луис Енрике: ПСЖ е кандидат за спечелване на ШЛ
Луис Енрике не подценява ПСЖ. Снимка: Ройтерс

Наставникът на Барселона Луис Енрике изрази мнение, че ПСЖ е сред фаворитите за спечелване на Шампионската лига.

Тази вечер парижани посрещат каталунците в двубой от груповата фаза на турнира, като домакините ще бъдат без голямата си звезда Златан Ибрахимович, който има контузия в петата.

"Моят подход към мача няма да бъде по-различен в зависимост от това дали той играе или не. Ибрахимович би липсвал на всеки отбор, но ПСЖ си остава много опасен съперник. Те имат ресурси и са сред кандидатите за спечелване на Шампионската лига", каза Енрике.

"Ние сме готови за мача. Без значение дали ПСЖ ще ни атакува, както го направи Атлетик Билбао, или ще се отбранява със сгъстена защита. ПСЖ е отбор, който може да се надиграва с нас."

"Нашата цел точно в момента не е да се класираме към елиминационната фаза, а да продължим да се подобряваме като отбор и в края на сезона да се намираме на добра позиция."

"Ние трябва да играем много добре и да покажем решителност. Най-важният мач винаги е следващият. Затова мачът срещу ПСЖ точно сега е нашият най-важен мач. След като той приключи, ни чака следващият най-важен мач."

"Лионел Меси е впечатляващ в толкова много аспекти, но той също така е нашият първи защитник. Той е много важен за нас, но това важи и за много други. Най-важното нещо е как те си пасват помежду си", каза още треньорът на Барса.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: барселонаЛуис Енрике
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации