Йозил иска да се маха от Арсенал

Kлубът бил готов да удовлетвори желанието му, пише "Дейли мейл"
13 окт 2014 15:03,
12
Йозил иска да се маха от Арсенал
Месут Йозил Снимка: архив, Reuters

Халфът на Арсенал Месут Йозил иска да напусне отбора през януари и клубът е готов да удовлетвори желанието му, гръмна „Дейли мейл”.

Според изданието германецът е доста недоволен от критиките, които получава, както и от това, че не е използван на любимата си позиция в атака от Арсен Венгер, а често е пращан на крилото.

Френският мениджър не спира да защитава футболиста и да твърди, че той остава основна част от тима, но информациите за евентуална раздаля се засилват.

Наскоро се появи слух, че през лятото Арсенал е отказал оферта от Байерн за играча, но сега от Мюнхен са готови да направят нов опит да го привлекат.

Германският шампион е готов да предложи 30 милиона паунда за Йозил, но предвид факта, че за него Арсенал плати 42,5 милиона на Реал, англичаните ще опитат да измъкнат повече пари.

В момента полузащитникът се възстановява от контузия, която ще го извади от игра до края на календарната година, но може да се окаже, че Месут е изиграл последния си двубой за Артилеристите.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: АрсеналМесут Йозил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роден в гр. Гелзенкирхен (Шалке 04), в квартал населен с гастарбайтери от Турция. (турски квартал)Родителите му са турски работници в Германия.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕтнически турчин, роден в Германия, с немски паспорт.Отговаря на нашите: Местан, Доган и т.н.
4
3
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
ЧОВЕК СТРУВА ТОЛКОВА ,КОЛКОТО НЯКОЙ Е ГОТОВ ДА ПЛАТИ ЗА НЕГО ! СТРАХОТЕН ПОЛУЗАЩИТНИК И НА СВЕТОВНОТО ПОВЕЧЕТО ГОЛОВЕ ЗА ГЕРМАНИЯ СТАНАХА С НЕГОВА АСИСТЕНЦИЯ ! ЗЛАТЕН ТУРЧИН !
3
0
 
4
 
! Отговори
боцко преди 9 години
ми да търчи и да вкарва ама като тренера му не става
2
1
 
12
 
! Отговори
Арсен преди 9 години
На Лято може и да стане, но сега е абсурд да се говори за такъв трансфер. Може ли за една година да направя рекорден трансфер и после да обявя и рекордната загуба от 15 милки, къ я мислите тая? Като е идвал Месутът да е мислил, сега да търчи и да вкарва, стига е хленцал.
1
6
 
5
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Йозил на немски се чете Йоцил, викат му Йоци накратко с лека подигавка, щото прилича малко на някво си йоци.

Спонсорирани публикации