Емил Костадинов бесен: Бием само джуджетата

Националите ни имат неподплатено самочувствие, добави Коща
15 окт 2014 14:58, Красимир Ангелов
29
Емил Костадинов бесен: Бием само джуджетата
Емил Костадинов. Снимка: Булфото

Членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов даде мнението си за състоянието на националния отбор, след като "лъвовете" записаха две поредни загуби от Хърватия и Норвегия.

Коща обяви, че роднитe национали са демонстрирали огромно самочувствие преди тези срещи, което обаче не било подплатено с нищо.

Бившият национал добави, че единствените ни победи през последните години са само срещу отбори "джуджета".

"Същото това самочувствие бе демонстрирано и през миналите квалификации за Мондиала в Бразилия. А то, за съжаление, не е подплатено. Вижте, нека не се заблуждаваме. Погледнете кои са последните ни победи в официални мачове - срещу отбори джуджета", заяви екзекуторът на "петлите".

"Няма как да продължиш напред, ако разчиташ да трупаш точки само от двубои с Малта и Азербайджан. Трябва да си взимаме всичките домакински срещи или в най-лошия случай да не ги губим", каза още Костадинов.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бТи се радвай,че има кого. Че утре късмета ще се обърне
20
2
 
5
 
! Отговори
Балъкчиев преди 9 години
проблема е ,че Пенев не си признава за лошата игра, а демагогства...да не ни пробутва този този негов шаблонен номер....характерен и за други сектори на живота ни.....не сме толкова прости нито такива балъци...
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам чувството, че Българския футбол е един омагъосан кръг. Нищо хубаво не се случва с години. Жалко.
18
3
 
16
 
! Отговори
u преди 9 години
оня плешивия *** трябва първо него да изритат от бфс, и после надолу по ред на номерата, иначе футбол нема да имаме нема кво да се лъжеме с това ръководство и тия съпатняци-връзкари повече от това не може да се очаква
17
2
 
12
 
! Отговори
Супо Супов преди 9 години
Кат не мое да играем футбол, ще духаме супата. Както казва Любо.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че джуджета могат ли да бият великани? Малко нереалистично е
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До духльоИ като го сменят - Плешо изведнъж ще придобие класата на баща си и дядо си, Ивелин Попов ще стане като Любо, дърводелците в защитата ще станат като Кременлиев, Туньо, Цанко Цветанов,Росен Кирилов... неориентираните шматки в центъра ще станат като Краси Балъков, Стелян Петров, Ивайло Йорданов, Златко Янков.... А конникът без глава Спас Делев ще е еквивалента на Илиян Киряков... Само трябва да махнат "Супата" и готово.
14
1
 
14
 
! Отговори
джуджетата преди 9 години
С Малта Стоичков направи 1:1, а Пенев с Малта 1:2 с мъка и с Азербайджан 1:2 пак с мъка с гол в последната минута.
13
2
 
11
 
! Отговори
Шибан Реалист 2 преди 9 години
.. Емооо , дори НЕ съм особено сигурен , че с тази игра и тази психическа "издръжливост" и тактическа "подготвеност".. Тия търчащи като коне..ама БЕЗ МИСЪЛ "национали" изобщо ще могат да бият и Малта в Ла Валета , да кажем!!... Няма вече "ДЖУДЖЕТА" , Емо.... НЯМА!!...По скоро ние ще станем "ДЖУДЖЕТА" за останалите футболни нации и ще идват в София на екскурзия! БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР в момента ми прилича на СТАРА,ПОТЪНАЛА,ДЪРВЕНА РИБАРСКА ЛОДКА на дъното на Марианската Падина!!!! :(((....
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига с това уволнение на треньора -Пенев не е виновен. да уволнят БОБИ. колко успеха имаме откато той пое федерацията през 2005! Нито един! пенев е отскоро, две загуби през този цикъл срещу Хърватсак (.изключителон труден съпреник) и норвегия не са фатални, има време, нека се каже каков гоним - обвновление или класиране и да се постави срок. пенев да каже че не иска да му се бъркат в работата и че ще си тръген ако някой го направи и поема отговроност за назначенията. Споко. без емоции.
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не е правел емил - направихем страшни мачове срещу Италия, само шанас попречи да се класираме. мачовеет ни срещу Дания също бяха на ниво, а Азербеджан не играха футбмол а ръгби. дори срещу Хърватска се представихем прилчно но класата си е класа. А в мача с Норвеигя можехем да измъкнем точак ако варатар бе Владо Стоянов. И ако става за въпрос - как завърши мача Швеция - България през 1994?
10
2
 
20
 
! Отговори
Шибан Реалист преди 9 години
........ Какви "Джуджета" , бе , Емо ?!?! :( ... Ти изобщо гледаш ли ФУТБОЛ на ниво "НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ" в последните 10 години.... за да кажеш , че има "ДЖУДЖЕТА" изобщо? :(.... Може би... донякъде... такива са единствено Андора , Сан Марино и Гибралтар.... Всичко останало работи здраво и напредва! Докато ние слизаме надолу и надолу!.... Емо , бас ловя...... че при ГОСТУВАНЕ на нашите татуирани чалга звезди в Люксембург или Лихтенщайн примерно - НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГИ ПОБЕДИМ В ТОЗИ МОМЕНТ!!!....:(
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бърза промянаDANS DA RASLEDVA MIHAILOV-TRIABVA DA VLEZE V ZATVORA.
8
2
 
17
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До бърза промянаТочно така. Малки момчета които още не ходят в гимназията сгазиха отборчето на Чичовото.
7
5
 
20
 
! Отговори
бърза промяна преди 9 години
Не разбирам какво се чака и протака,Пенев трябва да бъде незабавно отстранен и да се започне начисто докато все още има време....не може при такова безобразно представяне да продължава да е треньор...и други отбори падат ,като Холандия и Германия,но те все пак са имали постижения в близко време,а и едва ли са били толкова жалки като нашите лъвчета....
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименA BE CESEKARI PROSTI ZASHTO NE SE SKRIETE V DA ZEMIATA ZAEDNO S KRADEZA TOMOV,NAI-SVETLATA VI LICNOST-VECNO PODSADIM.
5
1
 
25
 
! Отговори
Ваксинатор преди 9 години
Недей бесня, скоро и тях няма да бием!
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди мача в Норвегия си казаха "добре, че поне България е в нашата група"
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По ирония на съдбата всичко хубаво в българския национален отбор започна с головете на Коща срещу Франция през ноември 1993 година и свърши отново с гол на Коща във вратата на Испания през юни 1998. Много го уважавам Емо затова, но братче, много крадете вашия отбор... Особено тези, дето оплешивяха... не се наядоха бе, братче?!?
2
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Бием само джуджетата"A ние откога сме нещо по-различно ако не е тайна?

Спонсорирани публикации