Лудогорец ще играе за победа срещу Ливърпул

Бяхме фантастични, заяви треньорът на Базел
5 ное 2014 09:13,
66
Лудогорец ще играе за победа срещу Ливърпул
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отдаде загубата от Базел с 0:4 на груби индивидуални грешки в защита.

"Направихме много индивидуални грешки. До 20-а минута мачът си вървеше добре. До първия гол седяхме добре на терена. При 2:0, ако бяхме вкарали при положението на Мишо Александров, мачът можеше да има и друг развой".

"Всеки може да загуби. Имаме още два мача, които трябва да изиграем на ниво. Получихме много голове, но те дойдоха от наши грешки".

"Не искам да обвинявам никого персонално, на всеки се случва да сгреши. Козмин Моци е лидер, той организира цялата защита и неговото принудително излизане от игра се усети".

"Мисля, че контузията му е доста сериозна, но това ще стане ясно утре. Всеки мач в Шампионска лига е сериозен тест за отбора".

"Футболистите узряват с всеки изминал мач. Срещу Ливърпул на всяка цена ще играем за победа. Ако успеем да победим, ще имаме 6 точки", коментира Георги Дерменджиев.

Треньорът на Базел Пауло Соуса остана изключително доволен от успеха с 4:0 над Лудогорец в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

Той обаче припомни също, че в София отборът му едва ли е щял да загуби, ако бе останал с 11 души на терена.

"Взехме някои различни решения. Тогава червеният картон ни накара да направим промени в плана си. Ако тогава бяхме докрай 11 на 11, щяхме да изглеждаме различно. Тогава ставаше все по-трудно с всяка минута," заяви Соуса, сравнявайки срещите сега и преди две седмици в София.

"Тази вечер създадохме съвсем различни ситуации, създавахме положение след положение, действахме добре на контраатака, беше фантастична вечер за нас."

"Когато побеждаваш, при това с четири гола, това е нещо, което търсим. Но всеки мач е различен."

"Сега имаме предимство, головете също ще окажат влияние, имаме и предимство в преките двубои."

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
лола преди 9 години
И една победа да иа ЛУДОГОРЕЦ пак е пред ЦСКА и ЛЕВСКИ, особено ПЪРВИТЕ, които даже не са влизали и в ШАМПИОНСКА ЛИГА
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муспиУууууууууууууууууууууууу! Подуяне няма място в спортният и обществен живот. Махни качулката, стани човек!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименпоне веднъж гръмна-някой и толкова не успяха
40
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Ливърпул, Ливърпул, Ливърпул - ние не сме си го измислили, това ни го докара 25 годишното робство. То значи - Само Левски долу Цесека!
39
1
 
0
 
! Отговори
razkazi com преди 9 години
18+
38
5
 
7
 
! Отговори
s преди 9 години
Е, най-накрая лъч светлинка за черните дребни и злобни душици на шепата пуберхейтъри. Мазни пъпчовци, набихте ли си по една злобарка от задоволство снощи? Догодина на дербита ви с Марек и Хасково пак да се радвате, докато Лудогорец гостува я на Реал, я на Челси или Байерн. Сини и червени кавали, помнете снощния мач и всяка година по това време си пъхайте по една @налнa свещичка!Успех на Лудогорец в оставащите срещи! Единствения отбор в България, който може да има претенция за качество.
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До GaskoingНе знам на теб какво ти е "писнало" но на мен ми писна да обясняваш как "строели стадион"!Те и в Левуново строят стадион ама мен кво ме боли фара че некакъв льольо налива пари в кацабез дъно, като вода в пясъците на Сахара??
36
5
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 9 години
"Лудогорец ще играе за победа срещу Ливърпул"Тези ги развинтих от бой ама те умора нямат да плямпат простотии.*** са точно като Тиквата. Хората му се смеят а плещи врели-некипели от сутрин до вечер.Дано на Ливърпул им се играе та да гледаме голова фиеста по-добра от снощната.
35
2
 
8
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
За да успее , ПРОЕКТА на Г-н Домусчиев , срещу Ливерпул , му трябва много повече от Моци ! Ливерпул идва с ясно съзнание какво означава загубата за тях , а ПРОЕКТА е достатъчно доволен да бъде първият български отбор взел точки в ШЛ. Така , че Г-н Домусчиев би трябвало да инвестирате в нови премии , ако искате да видите Победа с/у Ливерпул , защото все пак вие водите наемници на които фланелката не тежи ! А ЛИВЕРПУЛ е институция в световният футбол дори и да е в регрес !
34
1
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
До GaskoingВиждам , че вие сте истински спортен феномен вглъбен да изтъква предимствата и недостатъците на различните футболни клубове , само не ка да уточняваме .ЗАТЪВАНЕ означава Хлътвам донякъде в нещо рядко, течно или меко. Ами горе долу това се случва и с родната изненада " Лудогорец " , май забравихте цел минимум на Г-н Домусчиев ? Ами според мен уважаваният бизнесмен трябваше да я кръсти ЦЕЛ МАКСИМУМ и да помни откъде е тръгнал неговият проект , так другият път ще се радва истински !
33
2
 
0
 
! Отговори
никанор преди 9 години
че седяхте , седяхте но и бая полегнахте.Докато ги чакаш да узреят ще окапят.......
32
5
 
5
 
! Отговори
киро парахода преди 9 години
лудогорец,оле! нъмбар уан сме!!! а аз съм най-красив!!! а моци е национално богатство!!! и феновиете на лудогориец са най-интелектуалните!!!
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българските футболисти и треньори са точно копие на българските политици. Все затъваме, а и едните и другите ни обещават и ни убеждават, че следващият мач /при следващото правителство/, вече ще е наред. Не могат да бият Базел, но сега се заканват на Ливърпул. Това в мен буди само смях. Звучи ми като виц.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трагедията не е в загубата, а в лошата игра - липсата на идеи, липсата на психика и липсата на всякаква тактика. Все едно бяха отишли да играят приятелска среща. Само се пазеха и почти нямаха атаки и когато логично натиска се увеличи, те просто се сринаха психически и започнаха да допускат глупави грешки. А след първия гол вече изобщо не знаеха на кой свят се намират.
29
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
LUDGRUH DA BADE IZHVARLEN OT BALGARSKIAT FUTBOL,SAMO NI ZASRAMVAT PO EVROPA.
28
5
 
2
 
! Отговори
никанор преди 9 години
Джоре,джоре,ако това ставаше с приказки може и да биеш.Само харчите парите на човека. Като ви гледах какви *** бяхте снощи ,като пиле в кълчища.Ти не можеш да ги мотивираш бе ***,камо ли да ги подредиш на терена.Срамувах се като ви гледах колко безпомощни бяхте...............нищо не става от теб
27
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
горе главата момчета,всеки може да загуби.
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да са живи и здрави. И мач да не спечелят повече, до момента са направили повече от достатъчно
25
2
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Излизането на тези терени само по себе си е успех.Дано да има нужния интелект за точни и правилни изводи.
24
2
 
12
 
! Отговори
До Аспарух от Фен преди 9 години
.... Нищо НЕ отричам! Момчетата показат отлична игра и организация за БЪЛГАРСКИТЕ СТАНДАРТИ и средно-добра за ЕВРОПЕЙСКИТЕ!.... Радвам се най вече от факта , че вдигат мизерния ни клубен коефициент в ранглистата на УЕФА и все още ( заради тях!) НЕ сме паднали най- ниско.. След страшните издънки в последните години на "Левски" и ЦСКА! :(... Иначе те по-горе ти го казаха - С такъв финансов ресурс и "БЛАГОВОЛЕНИЕТО" и "ПОДПИРАНЕТО" от всички Институции , и "Арда"(Кърджали) ще влезе в Шампионската!!