Локо София надви Марек с 2:0

Столичният отбор влезе в тройката
3
Локо София надви Марек с 2:0
Снимка: БТА

Локомотив София победи Марек с 2:0 в мач от 18-ия кръг на "А"-футболна група и излезе на трето място във временното класиране с актив от 29 точки след Лудогорец - 38 точки, и ЦСКА - 38 точки. От своя страна Марек е на предпоследното, 11-то място с 13 точки.

Локомотив доминираше в трудните атмосферни условия, но столичният отбор стигна до чисто положение едва във втората минута на продължението на първото полуреме.

Топката бе подадена в наказателното поле, включилият се в атаката централен защитник Марко Ранджелович отклони топката към Владислав Романов, който от няколко метра не можа да преодолее Емил Михайлов.

Ключовият момент в мача бе през второто полувреме, когато влезлият на почивката Златко Бонев в рамките на двадесетина минути получи два жълти картона и съответно червен и гостите останаха с човек по-малко на терена.

От това домакините се възползваха и тунизиецът Ламжед Шехуди в 84-та минута откри резултата - 1:0 за Локомотив.

В третата минута на продължението след края на мача старши треньорът на домакините Димитър Васев направи тактическа смяна с цел бавене на времето и пусна на терена Йордан Тодоров.

В продължението на мача Тодоров на празна врата направи 2:0 за Локомотив.

Подробности на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: МарекЛокомотив София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** каруцар се качил на раздрънкан мотокар и написал с йероглиф-карах локомотив.