Кризата в Барса не ме интересува, сочи Анчелоти

Кейлор Навас ще пази във всички мачове за Кралската купа
0
Кризата в Барса не ме интересува, сочи Анчелоти
Снимка: Reuters

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви, че проблемите на Барселона изобщо не го интересуват.

"Защо да се вълнувам от това, което се случва при тях? Аз мисля за своя отбор и за нашите проблеми. Не ме интересува това, което се случва в Барселона. В крайна сметка на даден етап от сезона всеки има неприятности и проблеми, които да решава", заяви италианецът преди първия мач с Атлетико за Купата на Краля, който ще се играе в сряда.

Последва обаче въпрос относно оставянето на Меси и Неймар резерви срещу Сосиедад, на който Анчелоти отговори: "Не познавам ситуацията при тях, но в крайна сметка треньорът взима решенията, а при тях това е Луис Енрике. След като той е преценил да действа така, значи всичко е наред”.

По отношение на предстоящия двубой с градския съперник, специалистът каза: "Ние се готвим за труден мач и имаме желание да продължим да играем добре и да се върнем на победния път. Както обикновено това ще бъдат напрегнати двубои. Атлетико е опитен отбор, срещу който трябва да дадеш всичко, за да можеш да победиш. Ние просто ще следваме своята философия", изтъкна Анчелоти.

Наставникът разкри още, че до края на надпреварата Кейлор Навас ще бъде на вратата, като по този начин ще има възможност да играе повече, след като в първенството и в Шампионската лига №1 е Касияс. Именно Свети Икер пази за Кралската купа и в Европа през миналата кампания, когато и двата турнира бяха спечелени.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации