Бербатов герой при победа на Монако

Българинът се разписа при успеха с 1:0 над Лил
24 яну 2015 21:07, Красимир Ангелов
16
Бербатов герой при победа на Монако
Снимка: Reuters

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов се превърна в герой за своя тим при успеха с 1:0 над Лил на стад "Метропол".

Двата тима се изправиха един срещу друг в мач от 22-ия кръг на френската Лига 1. Берба пък излезе като титуляр на терена и остана в игра до 82-ата минута, когато бе заменен от Мартиал.

Попадението на българина падна в 57-ата минута, когато Ферейра-Караско центрира от фаул и Бербатов с глава засече топката в мрежата на домакините.

Това бе шести негов гол от началото на сезона, а освен това отборът от Княжеството в цели 8 мача от шампионата не е допускал попадение във вратата си.

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
юхйэхп преди 9 години
До *** БалканскиВземи влез в някой чуждестранен форум и прочети какво пишат там. Ще видиш, че това нашето нищо не е. Какво печелиш като влизаш из сайтовете и обиждаш българите. Много по-добър ефект щеше да има, едно сериозно и аргументирано мнение на тема "защо не е хубаво да плюем успелите личности".
7
12
 
5
 
! Отговори
знайко преди 9 години
опитва се да имитира зидан за това му върви.но зизу е най великия,никой не може да го достигне.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудите се какво може да накара Бербатов да се откаже от националния отбор и в същото време затвърждавате факта за корупност в БФС ?! Е Вие не виждате ли какво може да го накара ? А да сравнявате Стоичков и Бербатов е все едно да сравнявате Гагарин с Поляков ...
5
6
 
24
 
! Отговори
Ганя Балкански преди 9 години
На българину му дай, да плюе и злослови! За какво да се връща, при такива, като нас?
4
7
 
19
 
! Отговори
българка преди 9 години
Школа за български таланти,добре звучи...Но като започнат наши и ваши момчета да се уреждат,недей Митко ,стой си в цивилизованите държави и там се реализирай...Успех!
3
6
 
33
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Заедно с Григор, са най-добрите ни спортисти.
2
8
 
60
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Добре че се махна от Манчестър. Сега след напускането на Сър Алекс този отбор потъна като олово. А Бербатов пак щяха да изкарват виновен за загубите тъпите англета.Прави пари Мите и ела и отвори една хубава школа в България за български футболни таланти.
1
6
 
69
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Браво, Митко!

Спонсорирани публикации