Арсен Венгер доволен от завръщането на Алексис Санчес

Той е нашият най-добър реализатор, заяви мениджърът на топчиите
9 фев 2015 17:22, Екип на Bulgaria On Air
0
Арсен Венгер доволен от завръщането на Алексис Санчес
Снимка: bgonair.bg

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще включи Алексис Санчес в състава за мача с Лестър от междинния 25-и кръг в английската Висша лига. Двубоят на "Емирейтс" е с начало 21:45.

„Артилеристите" са шести в класирането, като бяха изпреварени от Тотнъм в предишния кръг. Арсенал отстъпи с 1:2 в дербито на Северен Лондон, като Алексис Санчес не бе включен дори в групата за двубоя. Сега обаче той е напълно възстановен от мускулната контузия в бедрото.

„Той е нашият най-добър реализатор и един от играчите, които работят най-здраво. Във физическо отношение имахме проблеми срещу Тотнъм и затова съм доволен, че Алексис отново е на линия“, обяви Венгер.

Мениджърът на Арсенал не очаква лесен мач срещу Лестър въпреки позицията на съперника в класирането.

„Те се борят за своето оцеляване, така че ние трябва да сме напълно концентрирани и да отговорим силно след поражението от Тотнъм в събота. Преди този мач имахме добра серия и трябва да започнем нова, преодолявайки разочарованието“, каза мениджърът на Арсенал.

Джак Уилшър подновява тренировки с артилеристите, но Венгер не се нае да прогнозира кога ще се завърне в игра. Що се касае до Окслейд-Чембърлейн, мениджърът на Арсенал разкри, че той има нужда от още две седмици.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари