Капитанът на Лудогорец аут от терените за месец

Дяков се контузи по време на срещата с Берое за Купата на България
17 фев 2015 17:31, Красимир Ангелов
0
Капитанът на Лудогорец аут от терените за месец
Снимка: Булфото

Лудогорец е изправен пред опасността да загуби за дълго капитана си Светослав Дяков. Полузащитникът получи контузия в самото начало на сблъсъка с Берое (1:2) в Стара Загора, заради което бе заменен в 30-ата минута от Анисе.

Националът напусна терена накуцвайки, държейки се за дясното бедро. От лекарския щаб на шампионите имат съмнения, че травмата му е сериозна и той може отсъства от терена близо месец.

Със сигурност Дяков няма да може да помогне на съотборниците си в реванша с Берое. Днес 30-годишният футболист ще премине ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже колко тежко е положението му. Шансовете му обаче да играе в първия пролетен кръг срещу Литекс в края на месец не са особено големи.

Припомняме, че преди година полузащитникът отново пропусна голяма част от пролетния полусезон в А група. Тогава той бе ударен сериозно в рамото от Пламен Николов в дербито с "оранжевите" в края на март и това го прати в лазарета за близо два месеца.

Ситуацията с другия напуснал рано-рано срещата в Стара Загора – Роман Безяк, също не е розова. Нападателят има проблеми в кръста, които по всяка вероятност няма да му позволят да играе в рамките на 2 седмици.

Ако диагнозата на словенеца се потвърди, то Георги Дерменджиев ще остане доста ограничен в предни позиции, като се има предвид, че Юнес Хамза не проведе подготовка с отбора заради участието на Тунис в турнира за Купата на Африка.

Отделно от това Козмин Моци е наказан и също ще пропусне реванша за Купата с Берое.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации