Берое постигна класическа победа с 3:0 над Локо Пловдив

Заралии излязоха на трето място в "А" група
28 фев 2015 16:51, Анисия Иванова
7
Берое постигна класическа победа с 3:0 над Локо Пловдив
Снимка: БТА

Берое постигна класическа победа с 3:0 над Локомотив Пловдив на стадиона си в Стара Загора в първия си мач след подновяването на шампионата. Срещата бе от 20-ия кръг и с победата заралии направиха сериозна крачка към оставане в първата шестица на класирането два кръга преди края на редовния сезон. Отборът се изкачи на 3-ото място и има в актива си 34 точки.

Гостите имаха много проблеми и още преди почивката извършиха три принудителни смени, след като Ванчо Траянов, Игнат Дишлиев и Богомил Дяков се контузиха.

Домакините пък нямаха особени трудности, докато стигнат до успеха. Резултатът в срещата откри Иво Иванов, който реализира в 8-ата минута.

След центриране от корнер бранителят се извиси над всички и с прецизен удар с глава насочи кълбото в долния десен ъгъл на Господинов.

В 26-ата минута Керкар удвои аванса на своя тим, след като бе изведен перфектно от Аясс. Той показа чудесна техника и финтира бранител на противника, след което се справи и с вратаря преди да реализира.

Крайният резултат бе оформен в 79-ата минута. Елиаш спря много добре топката пред наказателното поле и центрира. Аясс пое топката, след което с прекрасен удар вкара трети гол.

Минута преди края на редовното време Вълчев бе изгонен от игра, след като получи втори жълт и червен картон за нарушение срещу Мапуку.

Още за спорт четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Берое е отбора, а плоФдиФското Юве и за Я група не става.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КО,НЕ ,КОГА?
2
18
 
1
 
! Отговори
Morski преди 9 години
Марулите да целуват ръка и /г...за/ на рефера - иначе мача беше равен
1
4
 
9
 
! Отговори
въх преди 9 години
Локото катострофира под Аязмото!Иначе много се перчат!Слабички са и са за Б група!Там им е мястото !

Спонсорирани публикации